Heetste festival ter wereld is gestart…Coachella!

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_622a

Jammer maar helaas…onze persaccreditatie was net te laat binnen. Letterlijk en figuurlijk de mist in gegaan na ons bezoek op Snowbombing in Mayrhofen, Oostenrijk afgelopen week. Geen Coachella voor ons dit jaar maar laten we nu alvast al een poging doen om er zeker volgend jaar bij te zijn! Waarover gaat het? Het Coachella Valley Music and Arts Festival is een zesdaags muziekfestival dat wordt gehouden in Indio in Californië.

VS crew ?✨? #VsAngelOasis @victoriassecret @coachella

A post shared by Alessandra Ambrosio Brasil ✨ (@alessandraambrosiobrasil) on

*INSERT WITTY POSITIVE COACHELLA CAPTION HERE* ?❤️??

A post shared by Josephine Skriver (@josephineskriver) on

Op het festival zijn de meest uiteenlopende muziekstijlen te beluisteren. Er zijn diverse podia: Coachella Stage, Yuma Stage, Outdoor Theatre, Gobi Tent, Mojave Tent, en de Sahara Tent. Coachella wordt gehouden in de Coloradowoestijn, daardoor is de temperatuur overdag zo’n 38°C. Het decor is hier ook op aangepast.

Het festival werd op 9 en 10 oktober 1999 voor het eerst georganiseerd en in 2001 een tweede maal. Nadien volgden jaarlijkse edities. Vanaf de elfde editie in 2012 vond het festival gedurende twee opeenvolgende weekenden plaats op de inmiddels vaste data van het tweede en derde weekend van april. Voor de twee weekenden, telkens van drie dagen, worden aparte tickets verkocht, en de optredens worden allemaal in elk van de twee weekenden herhaald. Met jaarlijks meer dan 200.000 bezoekers behoort het tot de grotere festivals ter wereld.

and we're off to Palm Springs ?☀️️wearing the high-neck keyhole bralette, let's go Coachella! @victoriassecret

A post shared by Romee Strijd (@romeestrijd) on

In april 2012 was op het muziekfestival een bewegend en rappend hologram te zien van de in 1996 overleden rapper Tupac Shakur. Naast de vele celebs, alle Victoria’s Secret Angels en Instagram-modellen mag ook de line up er zeker zijn. Onder andere Blossoms (die wij nog net live hebben gezien op Snowbombing) Dillon Francis, Steve Angello, DJ Snake, Empire of The Sun, Marshmello en ’s werelds DJ nummer 1 Martin Garrix zullen de woestijn platspelen!

happy as shit

A post shared by Martin Garrix (@martingarrix) on

Zij die er niet bij zijn kunnen het festival hier wel LIVE volgen. 4 kanalen staan gewoon ter uwer beschikking gedurende heel het festival! Wij komen volgende week zeker nog terug op de mooiste dames die hier tussen die 200 000 andere bezoekers lopen! Beloofd!

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_6228

tcoc

You May Also Like

Bye Bye Zillion, welkom THE LOBBY

Leeftijdgenoten kennen de Zillion nog wel, beroemd en berucht tot ver buiten de landsgrenzen. ...

Primeur! Nieuw seizoen Temptation Island gaat door met bekende Nederlanders!

Het ene seizoen is nog maar net afge’koeke’rond of het nieuwe staat alweer voor ...

Sinds wanneer kan je editen terwijl je filmt? Met deze app kan het NU!

Ben je die editor die elk filmpje zo aantrekkelijk mogelijk maakt? Dan hebben we ...