Heerlijk dobberen in een doorzichtige kayak

Mijn favoriete bezigheid tijdens de vakantie? Absoluut niets doen, behalve boeken lezen en af en toe eens naar de bar wandelen, hoewel ze het drankje bij voorkeur komen brengen.

Geniet van de onderwaterwereld

59331a88d5a80c318c08cfe1aeae16d0_large
Nu ik de Crystal kayak heb gezien zou daar ook wel eens dobberen op het water aan toegevoegd kunnen worden, ook al ben ik alles behalve een waterrat. Met de doorzichtige kajak van The Crystal Kayak Company krijg je een exclusieve kijk op de spectaculaire onderwaterwereld. Op de Noordzee of in je eigen zwembad ga je er natuurlijk weinig aan hebben, maar in de tropische paradijsjes van deze wereld is het genieten. Hoe je het ding dan meekrijgt? Dat wordt bijbetalen!
13641280_368148319976250_577926550011836682_o
Gelukkig is de kajak extreem licht en voor een groot stuk demonteerbaar. Met het in elkaar zetten van de kajak ben je trouwens een klein uurtje bezig, maar het zicht op de koraalriffen en vissen dat je er voor in de plaats krijgt is onbetaalbaar.
Je kan er met 2 personen in en momenteel tik je er eentje op de kop bij Decovry voor € 1.799. Je kan het speeltje ook laten overkomen uit Amerika, dan tel je $ 1.400 dollar plus verzendingskosten neer.

In het onderstaande filmpje zie je de Crytal Kayak aan het werk en meer beelden kan je vinden op Facebook!

You May Also Like

Ontspanning troef! Lidl komt met goedkope jacuzzi!

Eerlijke jongens we zijn, moeten we bekennen tot op de dag van vandaag nog ...

Airbus pakt uit met een razendsnelle helikopter!

Airbus, die kennen we natuurlijk van de vliegtuigen, maar wist je dat ze ook ...

3 stijlvolle & betaalbare horlogemerken met pit

Een fancy horloge kopen is geen kunst. Je trekt een sloot geld uit de ...

Hosting door Fraai