Girl Next Door: Maxime Vergauwen

Niet dat we lui waren vandaag maar aangezien het in onze geboortestad krioelt van het schoon volk en er misschien wel honderden wijken zijn waar potentiële ‘Girls Next Door’ wonen, lieten we de auto staan vandaag en namen we de rood-witte stadsfiets en keken met arendsogen rond. Als wij dan denken dat wij op de fiets dan eventjes aan onze conditie werken, zaten we fout. We waren nog maar twee fietsstations ver en was het al raak. Een uitgesproken knappe en in het oog springende meid liep net voor ons het zebrapad op. Tijd om ze even aan te spreken!

2 (5)


Hallo knappe verschijning, stel je eens kort even voor?
Wel, dat zal ik jullie eens in het kort vertellen. Ik ben een 27-jarige dame en woon in Antwerpen met mijn 2 katten. Yes i’m a catlady!

Niet enkel Gotham City heeft zijn Catwoman dus! Maar ga gerust even verder…
Op mijn 19de ben ik afgestuurd als kapster. Na paar jaar heb ik een nieuwe passie ontdekt voor mode. Daarom werk ik nu al bijna 3 jaar voor H&M en kan ik  jullie ineens meedelen dat ik net geslaagd ben voor visual murchandiser.

2 (4)

Owla, proficiat! Je lijkt me ook knap genoeg om het te proberen als model, niet?
Ik was ongeveer 20 jaar toen ik voor het eerst model stond voor een echte fotograaf. Sindsdien ben ik dit blijven doen maar gewoon als hobby. Elke foto is een herinnering waar je altijd naar terug kan kijken. Maar wat voor mij het belangrijkste is in mijn leven, is mijn familie. We hebben samen heel veel meegemaakt maar dat heeft ons alleen maar sterker gemaakt. Je kan mij meestal terug vinden bij mijn zussen en broer. Ze betekenen heel veel voor me en we hebben een super goeie band samen. Wat jullie misschien ook is opgevallen, ik hou van tattoos. Dus ik spendeer heel wat tijd door in mijn vaste tattooshop bij Les Eastwood.

2 (2)

Het viel ons inderdaad op en laat ons stellen dat het zeker de aandacht trok toen we hier op de stadsfiets ‘Girls next Door’ aan het spotten waren. Je hebt nu zelf een uiterlijk kenmerk van je gegeven, maar zijn er ook persoonlijke eigenschappen die je typeren?
Ik kan van mezelf wel zeggen dat ik toch een sterke vrouw ben. Er is in mijn leven al heel wat gebeurd maar ondanks  alles blijf ik doorgaan. ‘When life knocks you down you have two choices – stay down or get up!’ Ik ben heel vergevingsgezind wat niet altijd zo goed is eignelijk. Maar hey, ‘that’s just me’.

Is dit dan je persoonlijk levensmotto? Of heb je nog een ander?
‘A person who never made a mistake never tried anything new.’ Blijf nieuwe dingen proberen in het leven en leer bij. Fouten maken is menselijk.

2

Mooi! We hebben deze ook zien passeren op je social media.Waarom moeten we je hierop volgen?
Niets moet maar alles mag. Ik probeer dagelijks iets online te zetten. Bij elke foto probeer ik dan ook een quote te zetten die iets meer over mij vertelt. En op één of andere manier probeer ik toch wat mensen te inspireren. Iedereen is gewoon welkom om mee te genieten van wat  ik mijn leven doe en ik heb niets te verbergen voor jullie. En als jullie op de hoogte willen blijven van nieuwe photoshoots dan is het altijd wel gemakkelijker dat je me online volgt natuurlijk.

Voilà, bij deze…wij volgen. Een persoonlijk vraagje…heb je een vriend?
Yes I’m already taken!

2 (3)

Wat heeft hij/of wat moet een man doen om jou te verleiden?
Ik heb iemand nodig die mij af en toe wel eens durft aanpakken. Ik wil niet iemand die altijd maar ja knikt en alles voor me doet. Het mag niet te saai worden hé? Je moet voor mij zelfs geen cadeau’s of bloemen kopen. Allez, het mag wel eens…bijvoorbeeld wanneer ik jarig ben! Haha. Maar mij kan je meer gelukkig maken met lieve woorden. Mijn vriend laat bijna elke dag een post-it achter met iets lief op!  Hij zal ook altijd voor me klaarstaan wanneer ik hem nodig heb.

We horen het…een blijvertje! Naast de acties die je vriend doet je te blijven behagen…welke tips kan je venten nog geven?
Wees eerlijk en blijf altijd jezelf. Doe je niet voor als iemand anders. Verzorg uzelf en neem initiatief! Vrouwen houden daarvan. Tegenwoordig is het precies de vrouw die nog initiatieven neemt of stappen durft zetten! Dat had vroeger nooit waar geweest…

2 (9)

Ga je nog vaak uit? En zoja, waar? Wat zijn je favoriete plekjes voor een hapje en een stapje?
Ik ga niet meer veel op stap. Ik kan nu meer genieten van een avondje thuis in mijn zetel met een filmpje op en een glas wijn in mijn hand. En als ik dan toch eens een stapje buiten zet dan kan je mij meestal wel terug vinden in ‘The Villa’. Want ik hou van muziek en dansen dus af en toe moet ik wel eens kunnen shaken op de dansvloer.

The Villa, daar laten wij onze dansbenen ook wel eens achter. Heb je ook een zonde?
Dat is simpel ! Frietjes natuurlijk. Ik hou gewoon van eten.

2 (8)

Wie niet? Het is hier ondertussen voor de derde keer groen geworden en de mensen achter ons beginnen ongeduldig te worden. Nog snel een laatste vraagje…wat is je ambitie naar de toekomst toe?
Wel ondanks ik nu niet meer als kapster werk is het toch nog altijd mijn droom om ooit mijn eigen klein kapsalon te hebben in huis. En misschien nog wat cursussen te volgen voor make-up en nagels. Zelf heb ik ook nog een grote kinderwens maar dat moet nog eventjes wachten. Ik ben momenteel gelukkig met wat ik heb.

2 (6)

Bedankt Maxime voor de moeite die je nam dat we je even mochten storen. Alvast heel veel succes in alles wat je onderneemt en hou ons maar op de hoogte van al je shoots en dromen die ongetwijfeld jouw weg nog zullen kruisen. Wens je deze knapperd ook te volgen? Doe dit dan via Facebook of Instagram! Doen!  

2 (1)

2 (7)

Credits:
– Klaus photography
– Michaël Noël
– Raiko Photograpy

tcoc

You May Also Like

Verslavender dan wit poeder: Daniela Lopez Osorio

Waar wij Colombia mee associëren? Moeten we daar werkelijk op antwoorden? Soit, hoewel ze ...

Maike Beunk, de ravissantste fashionista der Lage Landen!

Hallo Moeder! Deze twee woorden rolden ietwat verlegen over onze lippen toen we op ...

Eveline Luts, een knappe commerciële voltreffer!

Voor zij die het nog niet hebben opgemerkt. De diesel is afgelopen week geklommen ...