Feeld, de app voor seks op het werk!

De meeste romances vinden plaats op het werk, dat is al langer geweten. Het beeld van de baas met zijn maîtresse op de kopieermachine weet je wel… De ontwikkelaars van Feeld – een seksdatingapp die onder andere het vinden van mensen voor een triotje makkelijker wil maken – zien er alvast een gat in de markt in. Zij komen met een nieuwe app die seks met collega’s makkelijker moet maken! Weliswaar blijkt het een add-on voor het populaire slack te zijn en moet een administrator op het werk het installeren, maar het opent alvast perspectieven
ad9b4626-81ea-41f3-b1f7-e03e757df871-jumbo16x9_feeld_hero
De app laat toe collega’s aan te duiden met wie ze tussen de lakens willen duiken, zonder dat de collega dat weet, tenzij het wederzijds is! Helder, duidelijk, klaar!
office-sex_1
Feeld dat eerder onder de naam 3nder bekend stond als app voor groepseks boort hiermee een nieuwe markt aan en wil collega’s op het werk nog dichter bij elkaar brengen. Of de baas – indien hij/zij hier niet zelf bij betrokken is dat allemaal graag ziet gebeuren – dat is nog maar de vraag. Er moet nog gewerkt worden ook natuurlijk.

Aangezien we bij Whatmatters maar met 2 zijn is het risico nihil, Jens is mijn type niet!

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Nooit meer koude voeten en een pak minder blessures!

Aangezien ik deze zomer een marathon wil uitlopen – die zatte, goede voornemens toch ...

4 voordelen aan gedumpt worden!

Yep, het is zover: je bent bij het oud huisvuil gezet. Gedumpt worden hoort ...

5 tips om te scoren bij je schoonvader

Je schoonvader maakt of kraakt je, dus je zet maar beter je beste beentje ...