FAIL! Temptation Island verleidster Natasja gaat de mist in met Photoshop!

Was het de ‘temptation’ of verleiding naar extra aandacht? Wat er door Natasja’s hoofd ging om tijdens haar reis naar Parijs haar – volgens Jefferson- onweerstaanbaar figuur te photoshoppen en op Instagram te plaatsen weten we niet. Wél dat er met met #kommaaropmetdehaatreacties inclusief middelvinger extra voer werd gegeven aan de haters om er snel op te reageren. Hashtags als #RondeBil #Schevehek #stepupyourphotoshopskills vlogen in het rond.

Waar het om draait…op de foto zijn haar billen supergroot en rond, maar de muur en het hek achter haar billen zijn niet meer recht. Het zou kunnen liggen aan de bedenkelijke Parijse architectuur maar we vrezen echter dat de haters hier gelijk hebben en het wel degelijk gaat omdat  ze slecht gephotoshopt heeft.
https://www.instagram.com/p/BS8b7MIFb-I/?taken-by=tassiejs
Gelukkig voor Natasja nemen er ook veel mensen het voor haar op en zeggen net als ‘Jeffie’ dat ze toch wel supermooi is en dat ze erg trots op haar lichaam mag zijn. Wij blijven ons toch afvragen waarom ze überhaupt aan de billen, zoals deze uit onderstaand filmpje, heeft zitten prutsen!

tcoc

You May Also Like

Ook in april houdt Netflix je in de sofa met deze heerlijke (nieuwe) TV-series

Aprilse grillen? Geen nood…terwijl de cafébaas om de hoek ongeduldig wacht op beter weer ...

Zweeds tomodel Elsa Hosk zal de Fantasy Bra dragen tijdens de Victoria’s Secret Fashion Show 2018

Ook bij het wereldberoemde lingeriemerk weten ze Zweedse schoonheden wel te waarderen… Ellenlange benen, ...

En of we fan zijn Brazilië: Alessandra Ambrosio

Nu is de helft van de Whatmatters redactie, in casu ik al wel eens ...