Elite-seksfeestje Killing Kittens komt vanavond naar Amsterdam

Nog geen plannen vanavond en zin in een korte citytrip naar Amsterdam? En heb je wel eens zin om meer en iets exclusiever te zien dan ‘De Walletjes’ en zijn ‘Bananen bar’? Dan is er vanavond het elite-seksfeestje Killing Kittens! Een party dat je zowat kan vergelijken met de film ‘Eyes Wide Shut’ van Nicole Kidman en Tom Cruise. Eén probleem, voorbij die dekselse portiers geraken!

Want kan je er zomaar naartoe? NEEN! Het deurbeleid is enorm streng. Een strak pak, net opgeblonken schoenen en een verse boxershort zullen je niet helpen.  Je dient jevooraf aan te melden, uiteraard met een foto, om vervolgens beoordeeld te worden door een toelatingscommissie. Zo garandeert Emma Sayle, de organisatrice, dat er alleen ravissante, jonge, ambitieuze vrouwen en niet zelfzuchtige mannen het feestje zullen betreden.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_623a

Amsterdam dus…dit elf jaar na de eerste Killing Kittens-party in Londen en zijn broertjes en zusjes in New York, Los Angeles en andere aantrekkelijke steden.

Emma, notabene een goede kennis van prinses Kate Middleton, verkondigt Killing Kittens als volgt: ‘In de fijne virtuele speeltuin van Killing Kittens kunnen classy vrouwen van over de hele wereld sexy ondernemers, professionals en atleten ontmoeten en zonder gevaar hun wildste fantasieën uitleven. Anders dan andere organisaties screent Killing Kittens haar leden zonder enige gene om een plezier van hoog niveau te kunnen garanderen waarbij de verlangens van de vrouw altijd voorop staan.’, vandaar het niet zelfzuchtige heren!

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_623b

Voor de leden van de anti-discriminatiebeweging op de barricades staan…is dit fout? Tgoh, de meningen zijn verdeeld maar één ding is zeker, het concept kent succes! Dergelijke exclusieve feestjes zijn trouwens wereldwijd in opkomst. Hoe geheimzinniger en/of duurder het feest is, hoe harder de gasten op de deur lijken te kloppen. Niet minder dan 85.000  koppels hebben zich ondertussen lid gemaakt, (lees als zijn toegelaten) als lid van Killing Kittens.

Mocht ondertussen de zin in een exclusief feestje aangewakkerd zijn én ben je door de screening geraakt, dan bent u als single vrouw 100 Roebeltjes kwijt. Een goedgekeurd stelletje betaalt al gauw €250. En voor je denkt er een vrijgezellenfeestje mee te pikken, Een man alleen komt er niet in. Die kunnen zich beter gaan amuseren aan ‘De Walletjes’!

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_6236

Aanmelden? Dat kan alvast Hier!

 

tcoc

You May Also Like

Luxe & Lifestyle in Kasteel Belvédère

Een lifestyle-beurs meer of minder daar draaien we bij Whatmatters onze hand niet voor ...

Stemmen in België…Kurkdroog zorgt voor hete standjes! (Video)

Als dit de referentie van stemmend België is… Wordt de torenpoepburgemeester alvast terug verkozen ...