Een Bom Met Wielen…de BMW M4 CS

BMW-M4-gewoonvoorhem2

Ze blijven de bommen die de kasseien in de Vlaamse Ardennen uit het wegdek sleuren maar aanleveren, de ingenieurs bij BMW. Na de BMW M2 CS, presenteerden de jongens uit München tijdens de Shanghai’s autoshow, een extra versie van het grotere broertje, namelijk de 2018 BMW M4 CS. Deze M4 is een combinatie tussen de standaard M4 en de Nurburgring M4 GTS.

 De M4 CS heeft vooral een toename in performance. Dit betekent een upgrade van een kleine 10 PK, 460pk in plaats van 450pk en een extra ontwikkelde 3.0 liter turbo zes cylinder. Hierdoor sprint dit snel mannetje binnen 3,9 seconden naar 100km/u. Wat betere banden, Michelin Pilot Sport Cup, een extra vleugelje, carbon fiber en een wat agressiever ogend uiterlijk is de M4 CS, naast een supersnelle auto, ook gewoon een echte stoere kerel. Kijk maar mee!


tcoc

You May Also Like

Knap ding Kylie Jenner is jongste miljardair ooit

Daar kan ‘grote zus’ Kim Kardashian nog veel van leren… Vergeet ‘grote zus’…de dikste ...

Nooit gedacht dat dakloos zijn tof is…hier is de BMW 8-reeks cabrio

Het dak eraf!  Het was geen verrassing dat BMW zijn 8-Reeks Cabrio aankondigde. Naast ...

De waanzin nabij…Krachtigste Range Rover Velar krijgt 5.0L V8

En slurpt zo’n 17 liter op 100km Excuses aan alle Anuna’s en andere boomknuffelaars ...