Dit is Playboy's Playmate of the Year 2017

We hebben een haat-liefde verhouding met het blad van eeuwige playboy Hugh Heffner. Uiteraard hebben wij er in ons jonge leven al wat verslonden en deden dit uiteraard alleen voor de toch wel betere interviews. Het moment ze echter bij het blad met het bekendste konijntje ter wereld verkondigden dat ze niet meer naakt gingen, was de magie voor ons wel verdwenen. Ik herinner me nog een signeersessie op de Meir in Antwerpen waar ene Phaedra Hoste exemplaren van haar naakte verschijning kwam handtekenen. Met de mannen van ‘Man bijt hond’ in haar kielzog kwam ik als 18-jarige gluiperd op tv en kon ik niet anders dan stamelen dat dit een geschenk was voor onze pa’s vaderdag. Kon ik weten dat onze ‘oude’ ’s avonds voor tv zat en direct vroeg waar zijn cadeau was…kvoelde me gepakt!

QNQzAx3DStm0dWCP4GQ6bA_thumb_6275

Playmate of The Year is Phaedra nooit geworden. En nu we het daar over hebben, in de nieuwe Playboy, uitgave mei/juni, stellen ze de nieuwe Playmate van het jaar voor. Brook Power, een model, artiest en ervaren surfster uit Hawaii mag met de eer gaan lopen en krijgt naast een plek in de ‘Wall of Fame’ ineens ook de sleutel van het bijhuis in ‘The Playboy Mansion’. En is het verdiend? Wij bekeken de foto’s en zeggen volmondig JA!
Isrx+xfHSp+ngcfdkFacfw_thumb_627e

Logischerwijs staat deze exotische knapperd op de cover van de nieuwste uitgave van Playboy. Zij werd gefotografeerd door de Franse beauty en fashion fotograaf David Bellemere in haar nieuwe thuis, The Playboy Mansion en uiteraard in het mythische zwembad, inclusief grot.

xWVH81NkRYKMbb%0Sn1voA_thumb_6274

Gezien wij niet de financiën hebben rechtszaken af te kopen, kunnen wij deze foto’s niet publiceren. Voor alle informatie rondom de nieuwste Playboy check je dan ook best gewoon even hun website. Dat neemt niet weg dat wij wel wat heerlijke plaatjes van Brook wel ter beschikking hebben! Lang Leve Instagram!

XCLLbPJ9TmC2kYSHLtuZ6g_thumb_6279

s9Ad4inpTiqbOQmg9Q5YXA_thumb_6276
YtqKtjRgSaOt0ITHXZiG0A_thumb_6278
joyGPE4wSiGfyWCUGzKc1A_thumb_627d
kBpm7xpuTEWNWEQ31yvUBg_thumb_627c
 
Bron: Instagram
 

tcoc

You May Also Like

Apple leads in consumer satisfaction

Lorem ipsum dosectetur adipisicing elit, sed do.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur Nulla fringilla ...

Knapperd Sarah breidt 'La Michaux' verder uit!

Tijd voor een update bij een koffie (lees als wit wijntje)… Ongeveer een jaar geleden ...

De artieste in Lieke Wolfs

Vergeet photoshop…de reden waarom sommige mensen die je in het dagelijkse leven geen glimp ...

Hosting door Fraai