De sportieve limousine van Lexus: LS 500 F Sport

Eerlijk, we hebben Lexus niet echt top of mind zitten als we aan luxewagens denken. Dan grijpen we toch al snel terug naar die vertrouwde Duitsers die in groten getale onze wegen overspoelen, maar is dat wel terecht? Recent lanceerde het merk zijn LS 500 F Sport. Kan die ons overtuigen?
2018-Lexus-LS-500-front-three-quarter-02

Japanse luxebolide

In elk geval wil de Japanse constructeur met deze bolide S-klasses en 7-reeksen van deze wereld het vuur aan de schenen leggen. Nu heeft deze bolide standaard al een redelijk sportieve uitstraling, maar deze lijn doet er nog een fikse schep bovenop. De enorme grille – like it or not – geeft de bolide een ruige uitstraling. Tel daar nog de side skirts, grotere remmen en 20-duims velgen bij en je kan echt wel sportief de baan op.
Lexus-LS_500_F_Sport-2018-ig
Een nieuw stuurwiel, aluminium accenten en desgewenst een rood interieur moeten de sportiviteit van deze limousine nog onderstrepen. Onder de motorkap draait ook hier een 3.5 liter V6 10-traps automaat.
2018-Lexus-LS-500-rear-three-quarter-1
Wij zijn alvast te vinden voor de lijnen van deze luxewagen, al zijn we niet helemaal overtuigd van de enorm grille. Heel af en toe zijn we bij Whatmatters ook subtiele jongens en deze is echt wel enorm. In elk geval knal je op 4,5 seconden naar 100 km/uur. Niet dat je dat tempo in Antwerpen ooit nog haalt, maar het is alvast een mooi resultaat!
lexus_ls500_f_77

You May Also Like

Whatmatters Real Estate: Crib mét kartbaan (€3.000.000)

Maak de Max Verstappen in je wakker… Ben je zot van racen, stapel je ...

Geduld…hét woord voor zij die een Tesla 3 besteld hebben

Eens je met een Tesla 3 geredden hebt, wil je geen andere auto meer, ...

Wetenschappelijk getest: Rijden in een Porsche is even verslavend als seks

Of andersom… En dan hebben we het niet over een Cayenne of Macan natuurlijk, ...

Hosting door Fraai