Black Insomnia: de sterkste koffie ter wereld!

Dat we bij Whatmatter wel van wat pit houden merk je waarschijnlijk aan de keuze van onze dames, de onderwerpen en onze boegbeelden: een beetje power kan geen kwaad. Daarom dat we kost wat kost de Black Insomnia wel eens willen proberen. De sterkste koffie ter wereld die mag gewoonweg niet ontbreken op de Whatmatters redactie.

De sterkste koffie ter wereld

Lees aandachtig de bijsluiter: ongetrainde drinkers kunnen er hartkloppingen van krijgen, nerveus van worden en slapeloosheid van ondervinden. Er van gaan stuiteren als een botsbal staat er nog niet niet in. Om maar te zeggen: je hebt hier een pittig bakje troost in handen.
black-insomnia-coffee-170330-tease_1b3a0f10385356459b8b26faba0a72fa
Het bedrijf achter de koffie werd in juni vorig jaar in Kaapstad (Zuid-Afrika) boven het doopvont gehouden en wist zich onmiddellijk te profileren. Het zwarte goud van Black Insomnia is ondertussen in meer dan 20 landen verkrijgbaar.
Een volle tas koffie is in principe goed voor 702 mg caffeïne, bijna dubbel zoveel als de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. Een kopje Black Insomnia is 6 keer straffer dan een blikje Red Bull en daarvan krijg je al vleugels…
Black Insomnia Coffee_1490810051635_9248126_ver1.0_1280_720
Kan je wel een opkikkertje gebruiken, heb je een muur te slopen of wil je een nachtje doorhalen? Eén recept: Black Insomnia!
Meer info vind je op de website waar je overigens ook kan bestellen. Een zakje bonen kost je 20 dollar.
FacebookInstagram

You May Also Like

Een Bugatti Chiron W16 rond je pols? Het kan!

Voor een prikje… Als je het vergelijkt met een echte Bugatti Chiron natuurlijk. Maar ...

Chopard lanceert een Alpine Eagle collectie

The rebirth of a watch icon Eigentijds, elegant, expressief en sportief-chic. De nieuwe Alpine ...

5 populaire Instagram hotels!

Uiteraard moet een goed hotel vooral een onberispelijke service, heel wat faciliteiten en prachtige ...

Hosting door Fraai