Als de wagen net een tikkeltje te duur is: Lamborghini Wave Tenjin 2

Sneakers je kan er niet genoeg van hebben: duur of goedkoop, het maakt niet uit als ze er maar goed uitzien. Dat er een enorme sneakermarkt is, dat heeft nu ook Lamborghini blijkbaar begrepen. Het Italiaanse automerk komt immers met sneakers op de markt. En natuurlijk gaat het dan om peperdure sneakers waar je topprestaties mee kan neerzetten!

Mizuno x Lamborghini

De Wave Tenjin 2 – wie bedenkt die namen – werd gemaakt in samenwerking met het Japanese Mizuno. Misschien een minder bekend sportmerk, maar een goede loopschoen maken kunnen ze.
maxresdefault
De sneaker is geïnspireerd door de typische achterkant van de Aventador en kreeg het typische patroon mee van de achterruit. Je moet er wat fantasie voor hebben, als er maar een verhaal in zit. De zool van de sneaker bestaat uit rubber en carbon, waardoor je een hele lichte schoen krijgt.
wave-tenjin-hero
De snelheidsduivels gaan gepaard met een prijskaartje van 400 dollar, wat natuurlijk best prijzig is. De sneaker is verkrijgbaar in het zwart, blauw en wit en kan je bestellen op de site van het Italiaanse merk. Kan je je de wagen (nog) niet permitteren, begin dan alvast met de schoenen!

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Feesten met de tenen in het Caribische zand: SXM Festival

Je kan voor de zoveelste keer naar Tomorrowland trekken, of misschien net over de ...

Boetiek c'est Chique, hotels om bij weg te dromen

Toe aan een citytrip? We geven het toe, ook bij Whatmatters voelen we het ...

De Whatmatters selectie FOODTRUCKS voor elk moment van de dag

Foodtrucks & hun festivals, je kan er al jaren niet meer omheen. Je kan ...