8 wetenschappelijk bewezen zaken die je aantrekkelijker maken

Ofwel ben je een adonis zoals Jens ofwel kan je ongelofelijk goed lullen zoals ondergetekende, maar één van de 2 lijkt essentieel als je een vriendin/vrouw/bijslaapje op de kop wil tikken. Heb je het charisma van een dorre potplant en de taalvaardigheid van de gemiddelde baviaan? Niet getreurd, er zijn immers 8 eigenschappen die je een heel stuk attractiever maken voor het vrouwelijke geslacht. Wat die magische eigenschappen dan mogen zijn? We lijsten ze even op!

Vrouwen verkiezen oudere mannen

En ja, dat kan de redactie bevestigen, vraag het maar even na bij Jens. Studies wijzen uit dat groene blaadjes bij voorkeur terecht komen in de bek van een ouder trekpaard. Het George Clooney Effect bestaat! Oudere mannen komen krachtiger en aantrekkelijker over. Ben je lelijk als de nacht, gewoon geduld hebben!

o-GEORGE-CLOONEY-facebook

Stoppels

Scheer die hipster baard maar af, stoppels worden het aantrekkelijkst gevonden. Een meevaller want wij mogen nog eeuwen sparen, meer dan een paar sprieten komen er niet. Baardhaar wordt al snel geassocieerd met agressiviteit en daar houden de meeste vrouwtjes niet van.

Spieren

Vrouwen die een kortstondige flirt zoeken verkiezen een gespierde man. Zoeken ze materiaal voor de langere termijn dan doen die spieren er niet meer toe. Sorry Alex…

Gelijkaardige types trekken elkaar aan

Vergeet het fabeltje dat tegengestelden elkaar aantrekken. Vrouwen zoeken eerst gelijkenissen. Een beetje spiegelen, de ober omkopen en goed luisteren om vervolgens toch wel net hetzelfde te hebben meegemaakt zeker, het zou zo maar eens kunnen werken!

Rood trekt aan

Nu hebben we de pech dat rood ons echt niet flatteert, maar de kleur schijnt aan te trekken. Heb je van nature uit een rode kop, let er dan toch maar met op.

dolce-and-gabbana-summer-2015-men-fashion-show-video-main-2

Schaf je een puppy aan

Doen! Verzorg het beestje wel! Vrouwen smelten voor mannen die met een puppy op pad gaan. Redelijk lastig in The Villa of de Versuz, maar wie weet helpt de portier wel een handje. Maar liefst 43% van de vrouwen zou haar telefoonnummer toevertrouwen aan een man met een hondje.

maxresdefault (1)

Leer gitaar spelen

Geen gitaar? Haal er eentje in huis. Heb je Ed Sheeran al eens bekeken?!

Mik niet te hoog of te laag

Kortweg: speel op je eigen niveau. Wees realistisch Anderlecht ligt er ook altijd in de eerste rond van de Champions League uit.

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

8 tips voor meer Tinder succes!

Mannelijk en single? Jij zit op Tinder (nee, dat is geen vrouwennaam), of dat ...

Vrouwen zijn gelukkiger bij lelijke mannen

Soms kan het lezen van een artikel, je een stevig oppepper geven. Zo lazen ...

The Brick - gym

Je lichaam is een tempel

En je tempel verdient het beste  Dat hebben ze bij The Brick goed begrepen. ...