5 dingen die u nog niet wist over Kendrick Lamar

De beste rapper/hiphop artiest van de Verenigde Staten? Ongetwijfeld Kendrick Lamar, het geweten van Amerika. In 2015 schonk hij ons het fantastische To Pimp a Butterfly en nu is hij terug met een nieuw album: DAMN. Ondanks dat hij bij ons wat in de schaduw van Drake staat moet deze artiest uit Californië daar zeker niet voor onderdoen.
18-kendrick-lamar-damn.w710.h473.2x
Het geniale To Pimp a Butterfly overtreffen is niet evident en met DAMN gaat King Kendrick dan ook een andere richting uit. De in your face lyrics met vooral persoonlijke ontboezemingen gaan back to basics, de maatschappelijke kritiek blijft momenteel achterwege.
3 nummers die het tot radiohit gaan schoppen? Ongetwijfeld HUMBLE, DNA en LOYALTY waar Rihanna aan meewerkt. Ook Bono van U2 maakt nog zijn opwachting in XXX, zowat het enige nummer waar de maatschappelijke kritiek vanaf spat!
6359394420479628752001430411_kendrick
Beluister het volledige album vooral zelf en wees het met ons eens. Kendrick Lamar is nog steeds de koning!
Ondertussen geven we jullie nog 5 weetjes mee over Kendrick die jullie (misschien) nog niet wisten.

  • Kendrick Lamar ging naar dezelfde school als Dr.Dre en nee dat is geen vaatchirurg! Ken je Dr.Dre niet dan is dat een schande of je bent jonger dan 25. Doe opzoekwerk! Het gaat trouwens om de Centennial High School. O ja, Kendrick haalde er best goede punten. 
  • Voor hij onder zijn eigen naam ging optreden trad hij op als K.dot. Mogen we de wissel een verstandige beslissing vinden? 
  • Net als bij zovelen was Kendrick’s jeugdidool Michael Jordan. Zijn lengte belemmerde hem echter om ook een basketbal carrière uit te bouwen. 
  • Kendrick is zot van gesuikerde ontbijtgranen. Je moet niet afkomen met gezonde troep! 
  • Kendrick mag dan geen onbesproken verleden hebben, ondertussen zegt hij nee tegen drugs en alcohol en weigert ook te rappen over non-stop feestjes bouwen. Als het niet je echte levensstijl is, dan is het redelijk belachelijk. Wij geven hem gelijk.
tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Nieuwste videoclip van Lennert Wolfs doet het met Whatmatters-babes!

Wat Als?… Eén van de resident DJ’s van ‘The Capital of Nightlife’ Carré je ...

Slurpende Kim Kardashian opnieuw onder vuur na topless foto in restaurant!

Is het nu ‘Noodles’ of ‘Nude’ls? Wij weten het niet goed meer want Kim ...

Diepgelovige familie van openhartige Josje moest niets weten van K3

We bekennen…hoewel we toch al een paar keer contact hadden met Josje, is het ...