Haal eens een sterrenchef in huis!

Zelfs culinaire smulpapen kunnen het uit eten gaan wel eens beu worden, of dat kunnen we ons binnen enkele jaren toch voorstellen. Maar dat wil niet zeggen dat je zelf achter de potten en de pannen moet kruipen, meer nog: je kan ook thuis op sterrenniveau eten. Hoe? Door een sterrenchef in huis te halen natuurlijk!

17621945_1900387136861852_7146582474773510572_o

Toppers voor je event

Nee, je moet er niet mee trouwen, al is dat ook een oplossing natuurlijk, je kan ze tegenwoordig ook gewoon via een boekingskantoor boeken. Sterrenchefs zijn de pophelden van de huidige tijd, niet meer of minder!

JEF_FOOD2014-12

Wil je je event opleuken met een chef met naam en heb je wel wat roebels te besteden dan moet je een telefoontje plegen naar FFEST. Met kleppers als Seppe Nobels, Kobe Desramaults en Jason Blanckaert is kwaliteit alvast verzekerd. Momenteel zijn er een 7-tal chefs, maar de lijst zal snel uitgebreid worden belooft initiatiefnemer en foodfotograaf Piet De Kersgieter.

17637008_1900422503524982_3193987896718671349_o
De samenwerking met FFEST hoeft trouwens helemaal niet duurder te zijn dan een samenwerking met een ‘traditionele’ cateraar. Meer weten over de mogelijkheden en/of wil je het vrouwtje en andere gasten een duchtig verwennen, neem dan een kijkje op de site of Facebook. Wij voelen aan ons water dat hier een nieuwe trend geboren wordt! Wij wachten op de eerste uitnodiging!

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Een speaker vermomt als zwevende wolk

Op zoek naar een en mag het eens wat meer zijn dan het standaardmodel ...

7UP Lemon: dé zomerverfrissing ?!?

Ja, er is Vermouth en ook gin gaat nog mee, maar de zomerse verfrissing ...

Duvel meets Bourbon: Duvel Barrel Aged

Duvel kennen ze tot ver buiten de landsgrenzen. Een stevig biertje dat er al ...

Hosting door Fraai