Feeld, de app voor seks op het werk!

De meeste romances vinden plaats op het werk, dat is al langer geweten. Het beeld van de baas met zijn maîtresse op de kopieermachine weet je wel… De ontwikkelaars van Feeld – een seksdatingapp die onder andere het vinden van mensen voor een triotje makkelijker wil maken – zien er alvast een gat in de markt in. Zij komen met een nieuwe app die seks met collega’s makkelijker moet maken! Weliswaar blijkt het een add-on voor het populaire slack te zijn en moet een administrator op het werk het installeren, maar het opent alvast perspectieven

ad9b4626-81ea-41f3-b1f7-e03e757df871-jumbo16x9_feeld_hero

De app laat toe collega’s aan te duiden met wie ze tussen de lakens willen duiken, zonder dat de collega dat weet, tenzij het wederzijds is! Helder, duidelijk, klaar!

office-sex_1

Feeld dat eerder onder de naam 3nder bekend stond als app voor groepseks boort hiermee een nieuwe markt aan en wil collega’s op het werk nog dichter bij elkaar brengen. Of de baas – indien hij/zij hier niet zelf bij betrokken is dat allemaal graag ziet gebeuren – dat is nog maar de vraag. Er moet nog gewerkt worden ook natuurlijk.

Aangezien we bij Whatmatters maar met 2 zijn is het risico nihil, Jens is mijn type niet!

Tags:

Joy of Matcha
  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Puur scheerplezier

Het is al even geleden dat we het nog eens over verzorgingsproducten hebben gehad. ...

Daten doe je met 'The Inner Circle'

Ze schieten als paddestoelen uit de grond, dus het moet zijn dat er nood ...

Abercrombie & Fitch First Instinct

Bij Abercrombie & Fitch denken we niet onmiddellijk aan parfum…(Toch heeft Jens de ‘Fierce’ ...