3 luxevilla's te huur in Ibiza!

Heeft Ibiza al iets van zijn populariteit verloren? Als we Instagram, Facebook, Twitter en Snapchat mogen geloven alvast niet. Iedereen wil er nog altijd gespot worden en deelt zijn/haar aanwezigheid gretig op de sociale media. Terwijl de ene bv elke club plat walst, zoekt de andere het wat meer afgelegen om tot rust te komen. Alles kan op het eiland. Ben je van plan naar Ibiza te trekken, maar heb je nog geen verblijf geregeld? Wij vonden alvast deze 3 optrekjes voor jou. Hotels mijden we, op dit prachtige eiland wil je toch gewoon een eigen stekje?!

Luxe villa aan het strand van Talamanca
Airbnb

Dit luxueuze optrekje vonden we op Airbnb. Minimalistisch wit is hier duidelijk het hoofdthema! 7 ruime slaapkamers leggen makkelijk 14 gasten te slapen en het zwembad nodigt gewoon uit tot een fijn feestje. Met 600m2 leefruimte zit je alvast niet op elkaars lip en wordt het je toch te benauwd dan kan je nog altijd een wandelingetje doen in het domein. De 3 verdiepingen liggen op de Cap Martinet en je geniet er dan ook van rust, terwijl je toch maar 3 km van Ibiza stad zit. Deze residentiële wijk ligt op amper 3 minuten stappen van het strand van Talamanca. De kostprijs? Vanaf  € 1.250 per nacht.
Villa-Talamanca-CR306-01-1-1140x600

Sa Calma
Mr & Mrs Smith

Eerlijk, deze villa kiezen we omwille van de naam. Uiteraard is hier ook alle luxe aanwezig. Dit pareltje ligt in San Antonio op amper 25 minuten van Ibiza stad. Binnen is het strak en modern ingericht, terwijl je je buiten in een tropisch paradijsje waant. Een groot zwembad met verkleurende lichten, verschillende terrassen, lounge bedden en palmen, heb je meer nodig? Prijzen vanaf € 2.000 per nacht in het hoogseizoen, maar je kan er makkelijk met 10 personen een plekje in vinden.

1789277-sa-calma-ibiza-spain

Can Ios
Eden Luxury Homes

Wil je het eens echt breed laten hangen? Mooi zo, dan verblijf je hier in één van de meest luxueuze villa’s op het eiland. Een schitterend zeezicht, peperdure kunstwerken en ontsproten uit de koker van een gerenommeerde architect. Hier kom je tot rust tussen de palmbomen, sop je je teen in het enorme zwembad of kijk je je ogen uit. De zee licht aan je voeten! Uiteraard is deze villa van alle gemakken voorzien en gelegen in een domein van 40.000m2. In deze villa kan je met 14 personen terecht, maar reken wel op € 22.500 per week. Een beetje rust heeft zijn prijs natuurlijk.

You May Also Like

Pokeren in stijl met deze marmeren kaarten

Is het volgend maandelijks pokeravondje onder vrienden bij jou en wil je eens stevig uitpakken? ...

Een blik achter de schermen bij BURNING MAN (NSFW)

Het enige festival waar we maar niet genoeg van krijgen, zonder dat we er ...

Hosting door Fraai