Vliegen over het water met de Kitty Hawk Flyer

Nu zijn drones sowieso leuk speelgoed, maar de Kitty Hawk Flyer gaat een stapje verder. Daar kan je namelijk zelf op! De Kitty Hawk Flyer mag dan geen vliegende wagen zijn, het komt wel aardig in de buurt. Het volledig elektrisch aangedreven toestel komt binnenkort op de markt en na het bekijken van het filmpje is onze interesse alvast gewekt.

kitty-hawk-flyer

Een vliegende jetski

Het lichte toestel draagt met gemak een volwassen man en is specifiek ontworpen om boven water te vliegen, opstijgen en landen doe je met een drijven landingsstel.

Van de Amerikaanse luchtvaartautoriteiten mag het speeltje alvast de lucht in, dus niets houdt een commerciële doorbraak tegen. Een opleiding is niet nodig, dus wij houden ons hart vast.

Het brein achter dit toestel is overigens Larry Page, één van de oprichters van Google.

Eind 2017 moet deze vliegende jetski op de markt komen en je kan je nu al registreren als lid zodat je op de hoogte wordt gehouden.
De kostprijs van het speeltje wordt pas later op het jaar bij de effectieve launch bekendgemaakt, maar als lid krijg je alvast 2.000 dollar korting. Geen goedkoop toestel dus!

Facebook – YouTube

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Nostalgie ten top! Nintendo brengt klassieker SNES terug uit!

Na het grote succes van de NES Classic Mini, de remake van de 8-bit ...

Haal de bioscoop in huis

Wij van Whatmatters pikken al wel eens een filmpje mee. Niet te vaak, want ...

Shoot bubbles not bullets

Dat de Whatmatters redactie in een niet zo ver verleden wel eens decadent uit ...