Met zijn allen naar het park!

Nee we zijn geen groene rakkers, noch vegetariërs en als we gaan eten is het bij voorkeur op sterrenniveau al kunnen we ook van een verfijnde brasserie ontzettend genieten. Picknicken ziet iets minder in onze genen. Klam gras kan lelijke vlekken maken! Af en toe laten we ons uit romantisch oogpunt toch eens overtuigen en dan zit de kans er dik in dat we volgende keer een HipNic meeslepen.

Alles voor de perfecte picknick

hipnicshinyblack

Nee we hebben niet gedronken, we maken typefouten, maar deze keer is het toch echt wel HipNic. Deze creatie van het Nederlandse outdoor merk Smooff steekt de traditionele picknickmand in een hip jasje. Daar kan je je dus al eens mee naar het park begeven.

De HipNic bevat 4 onbreekbare borden, vier messen, vier plastic glazen en een snijplankje. Voor de champagne en andere versnaperingen moet je natuurlijk zelf zorgen. Maar die vinden zonder probleem een plaatsje in de achterkant van de tas. In het ruime koelvak kan je immers je etenswaren en drankjes kwijt.

103997_1_image

Deze handige tas met schouderband is verkrijgbaar in 5 hippe kleuren. Meer over deze tas vind je op de site van Smooff. Bestellen kan je de HipNic voor 49,99 euro bij Bol.com.

Vergeet je dekentje niet!

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

CARTIER TANK viert 100ste verjaardag l met Whatmatters!

Eén van de voordelen van het runnen van een succesvol online mannen magazine? De ...

De "Belfie": weer een trend op Instagram

Op vakantie of als het in ons landje bloedheet is soppen wij ook al ...

Deze Berlijnse loft mixt geniaal oud met nieuw

Berlijn is een hippe stad. Onze favoriete wijk in de stad met de bekendste ...

Hosting door Fraai