Een Bom Met Wielen…de BMW M4 CS

BMW-M4-gewoonvoorhem2

Ze blijven de bommen die de kasseien in de Vlaamse Ardennen uit het wegdek sleuren maar aanleveren, de ingenieurs bij BMW. Na de BMW M2 CS, presenteerden de jongens uit München tijdens de Shanghai’s autoshow, een extra versie van het grotere broertje, namelijk de 2018 BMW M4 CS. Deze M4 is een combinatie tussen de standaard M4 en de Nurburgring M4 GTS.

 De M4 CS heeft vooral een toename in performance. Dit betekent een upgrade van een kleine 10 PK, 460pk in plaats van 450pk en een extra ontwikkelde 3.0 liter turbo zes cylinder. Hierdoor sprint dit snel mannetje binnen 3,9 seconden naar 100km/u. Wat betere banden, Michelin Pilot Sport Cup, een extra vleugelje, carbon fiber en een wat agressiever ogend uiterlijk is de M4 CS, naast een supersnelle auto, ook gewoon een echte stoere kerel. Kijk maar mee!

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Wat een machine, de nieuwe Porsche Cayenne Turbo!

We zijn nog niet bekomen van een week rondcruisen in een Porsche Cayenne S ...

Fisker EMotion klaar om terug te slaan!

Hoewel nog steeds redelijk kostelijk is de Tesla ondertussen genoegzaam bekend. De Fisker mag ...

Zo ziet een werkdag eruit bij Porsche

Ze zeggen wel eens dat een man met een Porsche met zijn wagen de ...

Hosting door Fraai