Een Bom Met Wielen…de BMW M4 CS

BMW-M4-gewoonvoorhem2

Ze blijven de bommen die de kasseien in de Vlaamse Ardennen uit het wegdek sleuren maar aanleveren, de ingenieurs bij BMW. Na de BMW M2 CS, presenteerden de jongens uit München tijdens de Shanghai’s autoshow, een extra versie van het grotere broertje, namelijk de 2018 BMW M4 CS. Deze M4 is een combinatie tussen de standaard M4 en de Nurburgring M4 GTS.

 De M4 CS heeft vooral een toename in performance. Dit betekent een upgrade van een kleine 10 PK, 460pk in plaats van 450pk en een extra ontwikkelde 3.0 liter turbo zes cylinder. Hierdoor sprint dit snel mannetje binnen 3,9 seconden naar 100km/u. Wat betere banden, Michelin Pilot Sport Cup, een extra vleugelje, carbon fiber en een wat agressiever ogend uiterlijk is de M4 CS, naast een supersnelle auto, ook gewoon een echte stoere kerel. Kijk maar mee!

Tags:

  • Co-founder en het gezicht van Whatmatters dat met humor in zijn pen dagelijks het leven van alle mannen luchtiger maakt met de nodige tips rond Lifestyle, Real Estate, Gadgets,...de heerlijkste bolides onderwerpt aan een roadtest en uiteraard jullie de mooiste babes van het Noordelijk én het Zuidelijk halfrond op jullie loslaat.

Dit vind je misschien ook leuk

Kruip eens op de nieuwe Harley Davidson Fat Bob!

Harley Davidson blijkt het de laatste jaren net wat moeilijker te hebben om zijn ...

Nieuwe BMW M5 zet wereldrecord driften op 8 uur!

De jongens in München hebben hun beste speelgoed nog eens bovengehaald. Hoewel er tijdens ...

Hosting door Fraai