Taco feest op de Suikerrui!

Dat we snelle jongens zijn is geweten, er is maar 1 ding waar we tijd voor nemen en dat wat trager mag: onze voeding. We kunnen ons dus volledig vinden in de huidige trend van slow food & cooking en laat daar het recent geopende Pulled in Antwerpen-Centrum nu net op inspelen.

17854782_1449137761774422_2951760297980563597_o

Zuid-Amerikaanse sfeer

Uiteraard staat – het kan niet anders met zo een naam – pulled pork prominent op de kaart, maar je vindt er veel meer. De Zuid-Amerikaanse invloeden zijn nooit ver weg en je mag dus denken aan taco’s en andere lekkernijen. Een stukje pulled pork proeven is natuurlijk een must. Het vlees wordt zeer traag gegaard, maar gelukkig heeft dat geen effect op de wachttijden.

17951667_1456496711038527_8692365715232165946_n

Pulled is gelegen op de Suikerrui, toeristisch gebied Antwerpen dus, maar toch rekenen ze er hier ook op dat locals de weg vinden. Het pand kreeg in elk geval een fikse opknapbeurt, waarbij zwart, wit en bruin de toon zetten. Ondertussen werd ook de kelder afgewerkt, dus is het boven volzet dan kan je in de kelder alvast aan het aperitieven gaan. 

17352008_1418126584875540_3661551484636671840_n

De zwoele latino beats op de achtergrond krijg je er gratis en voor niets bovenop, net zoals de pareltjes van graffiti-kunstenaars op de muren!
Reserveer alvast je plaatsje via de site of neem een kijkje op Facebook.

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

De 7 Antwerpse terrassen van Whatmatters

Zodra er een zonnestraal door het wolkendek komt piepen, drentelen we bij Whatmatters naar ...

Vernieuwende Italiaanse comfortfood: Guzzi's

Italiaanse restaurants zijn er natuurlijk al in overvloed, dus hoe spring je daar nog ...

De Antwerp Coffee Week by yelp!

Een week zonder koffie of een week zonder gin/wijn/…, een moeilijke keuze en eentje ...

Hosting door Fraai