Trainen als een pro: Gymeyes!

Ben jij er zo eentje die het maximale uit elke gymbeurt wil halen? Zo een kerel die effectief continu met ijzers aan de slag gaat en niet gaat voor een praatje of voor water met komkommer? Dan is het nieuwste speeltje van Gymeyes ongetwijfeld jouw natte droom!

Fim je work-out

Een personal trainer corrigeert je houding, pept je op en houd je in de gaten, maar natuurlijk kan of wil niet iedereen zich dat permitteren. Een Nederlandse startup brengt met Gymeyes echter een ideale vervanger op de markt. Gymeyes is een eenvoudige manier om je workout te filmpen en te analyseren door middel van actie camera’s. De juiste houding is immers ontzettend belangrijk voor je gezondheid en om resultaat te boeken. Voor je het weet ben je een pro, je traint alvast als eentje!

Uiteraard moet je gym wel actiecamera’s hebben hangen, maar Gymeyes plaatst deze gratis! Misschien moet jij hen maar eens gaan overtuigen van het nut, nadat je dit gelezen hebt.

14859714_350824251920132_9191730474527621996_o

In elk geval je meldt je aan op het wifi-netwerk, opent de app en start je opname die maximaal 60 seconden blijft lopen. Vervolgens kan je je oefening herbekijken, analyseren en je houding aanpassen. Met één druk op de knop vraag je een professional – eventueel uit je sportschool – om te kijken naar je video’s en advies te geven.

De app is trouwens volledig gratis, enkel de gym betaalt een kleine bijdrage.

13667813_310171599318731_6745162796730238_o

Momenteel proberen de rekels achter Gymeyes eerst Nederland te veroveren – al meer dan 30 gyms hebben camera’s hangen -, maar neem alvast een kijkje op hun site, via Facebook en/of Instagram. Wij houden het voorlopig nog even bij kijken, maar wie weet trekken we binnenkort ook wel weer naar de gym.

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Hooikoorts? Drink Gin-Tonic!

Wie zijn wij om de wetenschap tegen te spreken!  Alle redenen zijn goed om ...

Op deze leeftijd heb je de beste seks…

De beste tijd om te vogelen? Dag en nacht! De beste leeftijd om te ...

Yugen kombucha: super gezonde gefermenteerde thee

Ergens, ooit, hadden we weleens van Kombucha gehoord. Maar dat de gefermenteerde theedrank Kombucha ...

Hosting door Fraai