FAIL! Temptation Island verleidster Natasja gaat de mist in met Photoshop!

Was het de ‘temptation’ of verleiding naar extra aandacht? Wat er door Natasja’s hoofd ging om tijdens haar reis naar Parijs haar – volgens Jefferson- onweerstaanbaar figuur te photoshoppen en op Instagram te plaatsen weten we niet. Wél dat er met met #kommaaropmetdehaatreacties inclusief middelvinger extra voer werd gegeven aan de haters om er snel op te reageren. Hashtags als #RondeBil #Schevehek #stepupyourphotoshopskills vlogen in het rond.

Waar het om draait…op de foto zijn haar billen supergroot en rond, maar de muur en het hek achter haar billen zijn niet meer recht. Het zou kunnen liggen aan de bedenkelijke Parijse architectuur maar we vrezen echter dat de haters hier gelijk hebben en het wel degelijk gaat omdat  ze slecht gephotoshopt heeft.

https://www.instagram.com/p/BS8b7MIFb-I/?taken-by=tassiejs

Gelukkig voor Natasja nemen er ook veel mensen het voor haar op en zeggen net als ‘Jeffie’ dat ze toch wel supermooi is en dat ze erg trots op haar lichaam mag zijn. Wij blijven ons toch afvragen waarom ze überhaupt aan de billen, zoals deze uit onderstaand filmpje, heeft zitten prutsen!

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Hotspot…Yolanthe Sneijder-Cabau opent club op Ibiza!

De ex van charmezanger Jantje Smit vertolkte een van de rollen in ‘Voetbalvrouwen’…iets wat ...

Herbeleef de topjaren van topmodel Claudia Schiffer!

Wie kent er Claudia Schiffer nog? In de jaren ’90 was zij hét bekendste, ...

Hosting door Fraai