FAIL! Temptation Island verleidster Natasja gaat de mist in met Photoshop!

Was het de ‘temptation’ of verleiding naar extra aandacht? Wat er door Natasja’s hoofd ging om tijdens haar reis naar Parijs haar – volgens Jefferson- onweerstaanbaar figuur te photoshoppen en op Instagram te plaatsen weten we niet. Wél dat er met met #kommaaropmetdehaatreacties inclusief middelvinger extra voer werd gegeven aan de haters om er snel op te reageren. Hashtags als #RondeBil #Schevehek #stepupyourphotoshopskills vlogen in het rond.

Waar het om draait…op de foto zijn haar billen supergroot en rond, maar de muur en het hek achter haar billen zijn niet meer recht. Het zou kunnen liggen aan de bedenkelijke Parijse architectuur maar we vrezen echter dat de haters hier gelijk hebben en het wel degelijk gaat omdat  ze slecht gephotoshopt heeft.

https://www.instagram.com/p/BS8b7MIFb-I/?taken-by=tassiejs

Gelukkig voor Natasja nemen er ook veel mensen het voor haar op en zeggen net als ‘Jeffie’ dat ze toch wel supermooi is en dat ze erg trots op haar lichaam mag zijn. Wij blijven ons toch afvragen waarom ze überhaupt aan de billen, zoals deze uit onderstaand filmpje, heeft zitten prutsen!

Tags:

  • Co-founder en het gezicht van Whatmatters dat met humor in zijn pen dagelijks het leven van alle mannen luchtiger maakt met de nodige tips rond Lifestyle, Real Estate, Gadgets,...de heerlijkste bolides onderwerpt aan een roadtest en uiteraard jullie de mooiste babes van het Noordelijk én het Zuidelijk halfrond op jullie loslaat.

Dit vind je misschien ook leuk

Koningin Dhenia Covens I

Of wij bij de redactie warm worden van een adellijke titel? laten we stellen ...

Hosting door Fraai