C-Heads viert tien jaar met verrukkelijke Marisa Papen

Happy Birthday C-Heads! Wij zijn niet te beroerd om concurrenten te feliciteren met hun verjaardag. Hoewel concurrent? C-Heads Magazine bestaat tien jaar en met 200 000 lezers dagelijks reiken wij nog niet tot hun enkels. Het gehuisvest in Berlijn en Wenen print en online magazine werd gesticht door twee zussen, Christine and Sigrun, en toont ons een creatieve mix tussen foto’s, fashion, muziek, reizen, seks, kunst en cultuur. En misschien wel het grootste verschil met Whatmatters, het is gemaakt door vrouwen!

Onbezonnen vrijgevochten Vlaamse vlinder

gewoonvoorhem-marisa-3
We mochten de 10-jarige jubileum-editie inkijken en vonden misschien wel het knapste en meest vrijgevochten Vlaamse vlinder die er bestaat terug, Marisa Papen. Deze onbezonnen knapperd stond bekend om haar pikante foto’s op haar Instagram account, een account met meer dan 300K aan volgers dat door de minder vrijgevochten en eerder preutse mannen van Facebook (eigenaar Instagram) ondertussen (onterecht) is opgedoekt is. Facebookgroepen als ‘Bring us back Marisa Papen‘ proberen het tij nog te keren,…tevergeefs.

Gelukkig zijn er dus nog de zusjes van C-Heads die Marisa voor de lens brachten. Met behulp van topfotograaf Jörg Billwitz, gingen ze shooten in Ibiza. Met dit prachtig resultaat!

gewoonvoorhem-marisa-papen-2

gewoonvoorhem-marisa-1

gewonvoorhem-marisa-shoot

gewoonvoorhem-marisa-5

gewoonvoorhem-marisa

Credits:
website: www.c-heads.com
facebook: www.facebook.com/pages/C-Heads-Magazine
tumblr: c-headsmag.tumblr.com
instagram: instagram.com/cheadsmagazine
twitter: twitter.com/cheads

Tags:

  • Co-founder en het gezicht van Whatmatters dat met humor in zijn pen dagelijks het leven van alle mannen luchtiger maakt met de nodige tips rond Lifestyle, Real Estate, Gadgets,...de heerlijkste bolides onderwerpt aan een roadtest en uiteraard jullie de mooiste babes van het Noordelijk én het Zuidelijk halfrond op jullie loslaat.

Dit vind je misschien ook leuk

Primeur! Nieuw seizoen Temptation Island gaat door met bekende Nederlanders!

Het ene seizoen is nog maar net afge’koeke’rond of het nieuwe staat alweer voor ...

Knappe Krien Meeusen, oftewel DJ Kobalt

Net als onze eigenste mancave en redactie is de DJ-wereld een echt mannenbastion. In ...

Zo scoor je een date met een wereldster!

Vergeet Tinder…een date met een wereldster versier je tegenwoordig met Twitter! Nadat misschien wel ...

Hosting door Fraai