Paddleboarden in stijl!

Echte coole dudes met wapperende haren die surfen natuurlijk, wij – iets mindere goden – willen het al wel eens bij paddleboarden houden. Verschil moet er zijn in de maatschappij natuurlijk. Nu is paddleboarden al wel langer populair, maar de Italiaanse designstudio NERD wil er nog wat extra schwung aan geven met de 3CSUP

Milieubewust paddelen

Dit eco-vriendelijke board is van karton dat gelamineerd wordt. Supersterk maar vederlicht. De randen zijn overigens van kurk. Het resultaat zijn alvast prachtige boards waar je met plezier op aan het peddelen gaat. De licht doorzichtige plank laat het zonlicht ermee spelen en dat zorgt voor fantastische effecten.

Met deze plank ben je bovendien ecologisch verantwoord bezig want deze is volledig opgetrokken uit recycleerbaar materiaal.

 

 

Momenteel is er Kickstarter-project lopende en wordt er nog steun gezocht om dit board effectief in productie te laten gaan. Goedkoop is zo een bordje zeker niet. Er zijn verschillende opties mogelijk maar reken toch maar op een kleine € 1.500 euro om volledig uitgerust op pad te kunnen. Daarvoor kan je kiezen tussen de Tomo of de Wag. Uiteraard gaat onze voorkeur gezien de naamgeving naar de laatste, wat had je gedacht?

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Met de elektrische fiets de stad door

Meer en meer neem ik de fiets, de enige optie als je in Antwerpen ...

Geen cocktails zonder (Van) Ongevalle

Tegenwoordig zitten we met heel wat bartenders aan tafel. Hoe dat komt? Geen idee, ...

Hosting door Fraai