Na de auto en de schoenen, nu ook de Lamborghini speakers

Wat doe je als je een merk of product hebt dat alleen weggelegd is voor ‘the happy few’? Ervoor zorgen dat diegene die het product niet kunnen betalen, wel je product mee promoten. Merchandising dus. En laten de marketing jongens bij Lamborghini hier netjes over nagedacht hebben.

Lamborghini brengt dus meer dan alleen auto’s (initieel waren het zelfs tractors nvdr) op de markt en heeft duidelijk de smaak te pakken. Naast schoenen en horloges heeft het Italiaanse sportwagenmerk nu ook speakers uitgebracht. En we kunnen niet ontkennen, het is toch wel één van de stoerste designs dat wij tot nu toe hebben gezien.

De designers van Lamborghini hebben het apparaat samen met het bedrijf IXOOST ontworpen. Letter en figuurlijk de luidste en dikste speaker die we in jaren hebben gezien. Met zijn 53 kilogram is de Lamborghini Aventador Esavox Carbon Firbe Docking Station Speaker (wat een naam) dan ook geen draagbare box die we voor de match in de voetbalcabine posteren om ons met heerlijke beats (schlagers zijn voor na de wedstrijd, nvdr) op te zwepen. Voor zij die dit hebbedingetje willen aanschaffen, het blijft ook qua prijs een zwaargewicht. Je bent 19.990 Eurokes in de portefeuille lichter maar hé, wie heeft er dan thuis een Lamborghini voor minder dan 20.000 Euro in huis gehaald? Alles heeft zijn prijs!

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_622e

Tags:

  • Co-founder en het gezicht van Whatmatters dat met humor in zijn pen dagelijks het leven van alle mannen luchtiger maakt met de nodige tips rond Lifestyle, Real Estate, Gadgets,...de heerlijkste bolides onderwerpt aan een roadtest en uiteraard jullie de mooiste babes van het Noordelijk én het Zuidelijk halfrond op jullie loslaat.

Dit vind je misschien ook leuk

Je eigen smoelwerk op je koffer? FIREBOX speelt het klaar

Binnenkort pakken we met bijzondere koffers uit, maar zolang gaan we jullie niet laten ...

Preview: Assasin’s Creed Origins

Nope, diehard gamers zijn we niet, daar ontbreekt ons simpelweg de tijd voor. Maar ...

Retro! De nieuwe (?) Nintendo Classic Mini: NES

Waar is de tijd dat we moesten kiezen tussen een Sega en een Nintendo ...

Hosting door Fraai