Miss Exclusive Fenne Verrecas scoort nu ook internationaal!

FENNE1
Miss Exclusive 2016, Fenne Verrecas, belandde afgelopen weekend op de derde plaats in de Miss Eco International verkiezing. De West-Vlaamse schone die vorig jaar nipt de top 16 van Miss Earth niet behaalde, schitterde  tijdens de grote slotshow van Miss Eco International die plaatsvond in Egypte.

Fenne, een 20-jarige schoonheid uit Oostkamp, begon haar grote avontuur op 1 april met een bang hartje toen ze vanuit Brussel naar Alexandrië vloog. Na de vele nieuwsberichten over het onveilige Egypte heeft Fenne de uiteindelijke beslissing genomen om toch deel te nemen aan de Miss Eco International verkiezing. Fenne heeft samen met 59 andere dames ondermeer Caïro, Dahab en Sharm El-Sheikh mogen bezoeken.

IMG_8211

Na een onvergetelijke periode behaalde Fenne een ongelooflijke 3de plaats op de Miss Eco international verkiezing. Volgend jaar zal Miss Exclusive 2017, Shania Labeye strijden voor het kroontje in Egypte. De wedstrijd van Miss Eco International werd uiteindelijk gewonnen door Canada, gevolgd door eerste runner-up Miss Pakistan.

Wij gingen alvast even langs bij de knappe en meer dan terechte tweede eredame, Fenna. We stellen ze dan ook graag even aan u voor!

14680757_10153910678946820_1512028395913429040_n

Hey Fenne, kan je je kort even voorstellen?
Mijn naam is Fenne Verrecas, ik ben in maart 20 jaar geworden en ik studeer aan het CVOSG te Brugge voor Schoonheidsverzorging.

Hoe ben je bij Miss Exclusive terecht gekomen?
Ik volgde de verkiezing al vanaf 2013 omdat ik er heel veel van zag verschijnen op Facebook. Toen werd ik na een paar jaar zelf aangeschreven en heb ik besloten om ook mijn kansje te wagen.

untitled-9065-2

Je was vorig jaar de winnares, wat heeft dat jaar je op menselijk/zakelijk gebied bijgebracht?
Ik ben enorm volwassen geworden. Ik was al zelfstandig voor mijn leeftijd maar dit heeft mij echt geholpen en een andere kijk op de wereld gegeven in de positieve zin. Ik ben al een grote babbelaar op zich maar door heel dit avontuur durf ik al sneller mensen aanspreken.

Grote babbelaars wij zijn, zijn wij het die u nu aanspreken…wat zijn je ambities/toekomstplannen nog?
Ik ben zeker van plan om in de Miss-wereld te blijven meedraaien, is het niet nationaal dan is het zeker internationaal. Ik wil een voorbeeld zijn voor andere meisjes die hun kansen willen wagen en dat probeer ik zoveel mogelijk te zijn ook.

Je bent net terug van Miss Eco International. Kan je even schetsen wat dit juist inhoudt?
Miss Eco International is vooral op zoek naar het meisje die bereid is om andere landen attent te maken om iets te doen voor onze ecologie. Ze zijn niet op zoek naar het meisje met het mooiste gezicht en het mooiste lichaam. Ze kijken vooral naar iemand die spraakzaam is en zich goed kan verwoorden in Engels. Het is dan ook ieder jaar de bedoeling om zoveel mogelijk te doen voor de ecologie en mensen zo aan te spreken via sociale media om hetzelfde te doen.

IMG_8215

Je werd 2de eredame, wat doet dat met je?
Ik wist echt niet wat er gebeurde. Vanaf ik “Belgium” hoorde keek ik meteen naar de hosts met een hoofd van “you’re kidding me, right?’ Ik kon het gewoon echt niet geloven. Ik besef het eigenlijk nog steeds niet zo goed ik weet niet wat me zojuist overkomen is maar ik ben echt in de wolken en ik ben vooral heel blij dat ik België trots heb kunnen maken en op de kaart heb kunnen zetten.

IMG_8217

Opent dit nieuwe deuren denk je?
Ik ben daar eerlijk gezegd van overtuigd. In mijn komend jaar als eredame zal ik ook heel veel reizen en zo veel mogelijk doen om anderen attent te maken. Je bereikt al heel veel door een nationale verkiezing dus ik denk dat een mooie plaats in een internationale verkiezing dat extraatje meer is.

Over extraatjes gesproken, ben je van plan aan nog meer verkiezingen mee te doen dan?
Ik zou het in ieder geval wel heel graag willen. Als het mij gevraagd zou worden zeg ik zeker geen neen!

12239372_1049675821733184_4684646235679817309_o

Waarom zou je meisjes aanraden om aan verkiezingen mee te doen?
Je krijgt er een hele boost zelfvertrouwen van. Ik ben niet meer hetzelfde meisje als van voor ik begon met Miss verkiezingen. Ik ben er heel jong aan begonnen, ik was 15 jaar toen ik mijn eerste ervaring opdeed en 16 jaar toen ik voor het eerst internationaal mocht gaan en als ik nu terug kijk op alle voorbije jaren sindsdien ben ik enorm veranderd qua persoon, qua uiterlijk, qua alles. Ik vind het mooi om te zien hoe hard ik gegroeid ben en ik weet dat elk meisje dat verdient als er hard genoeg voor gewerkt wordt. Als je je best doet word je beloond en het is het zeker waard.

IMG_8216

Waarom net Miss Exclusive?
Miss Exclusive heeft mij altijd aangesproken, het viel mij op hoe de verkiezing ieder jaar groeide en dat sprak mij enorm aan. Als je een verkiezing ziet groeien weet je dat er hardwerkende mensen aan het roer staan die er dag in dag uit mee bezig zijn om het beste te creëeren en dat is bij Miss Exclusive zeker het geval. Ik heb nooit meegedaan voor het prijzenpakket, ik heb meegedaan om de titel te mogen dragen.

_MON4598М

Wat is het meest waanzinnige dat je in je Miss jaar hebt meegemaakt?
Dan kies ik toch voor de internationale verkiezingen die ik ondertussen heb mogen doen. Het is ongelofelijk welke mooie reizen ik er heb opzitten en dankzij Miss Exclusive heb ik de kans gekregen om andere culturen beter te leren kennen en daar heb ik enorm van genoten. Alhoewel skydiven nog op de planning staat binnenkort en dat waarschijnlijk het meest waanzinnige uit heel mijn leven zal worden.

fenne2016

Bedankt voor uw tijd Fenne en alvast nog heel veel succes met al je verdere opdrachten! Haar avonturen volgen kan via Instagram. Heren, heb je een knappe vriendin die wel een echte Miss Exclusive zou kunnen zijn of aan de stiekem meelezende dames, zijn jullie ook geïnteresseerd in een deelname aan Miss Exclusive, dan hebben we goed nieuws. De inschrijvingen zijn alvast gestart. Meisjes tussen de 17 en 27 jaar kunnen zich inschrijven voor Miss Exclusive 2018 via www.missexclusive.be en wie weet zien we elkaar op 2 december in het Casino van Knokke waar het kroontje zal worden doorgegeven.  

IMG_8210

fenne herrin

Credits: Miss Exclusive

Tags:

  • Co-founder en het gezicht van Whatmatters dat met humor in zijn pen dagelijks het leven van alle mannen luchtiger maakt met de nodige tips rond Lifestyle, Real Estate, Gadgets,...de heerlijkste bolides onderwerpt aan een roadtest en uiteraard jullie de mooiste babes van het Noordelijk én het Zuidelijk halfrond op jullie loslaat.

Dit vind je misschien ook leuk

Sammy, Een Instagram-fitnessinspiratie

Zoals trouwe lezers al wel weten, zweten wij bij momenten de pleuris uit ons ...

Nieuw speeltje Vladimir Poetin is een bom!

En neen, hiermee gaat hij geen wereldoorlog ontketenen. Voetbalfans weten dat het WK van ...

Hosting door Fraai