Adriana Lima fleurt Paasmaandag op met hete video

Pasen en chocolade eieren…onherroepelijk zijn ze met elkaar verbonden. Hoewel de Paashaas ons niet is vergeten en ons ook getrakteerd heeft op massa’s chocolade, zijn wij er alvast geen grote fan van. Gelukkig zijn er nog ravissante dames die er alles aan doen om ons toch van chocolade te laten houden.

Adriana Lima bijvoorbeeld. Het Victoria’s Secret engeltje laat alvast ons en haar chocolade smelten terwijl ze een hete douche neemt. Dit alles netjes geregistreerd door Phil Poynter en gepubliceerd voor LOVE magazine.

Adriana Lima shower

Een douche met op de achtergrond het deuntje “It’s Raining Men”…deze video is alvast een ‘love letter’ naar chocolade en meer nog, Adriana’s adembenemend figuur.

Adriana Lima shower

Oh, wat hadden wij toch graag onszelf in dat paashaaskostuum gehesen…en wij niet alleen denken we!

 

Tags:

  • Co-founder en het gezicht van Whatmatters dat met humor in zijn pen dagelijks het leven van alle mannen luchtiger maakt met de nodige tips rond Lifestyle, Real Estate, Gadgets,...de heerlijkste bolides onderwerpt aan een roadtest en uiteraard jullie de mooiste babes van het Noordelijk én het Zuidelijk halfrond op jullie loslaat.

Dit vind je misschien ook leuk

Titel van uitdagendste Selfiequeen ter wereld gaat naar Amanda Lynn

Je moet het maar kunnen…binnen de kortste keren een roedel van maar liefst 1,7 ...

Let's meet Fancyface

Werk, sport, shoots en nog wat artistieke jobs ook, Machteld Eylenbosch weet wel wat te ...

Tanja Dexters en Vlaams Pareltje zetten De Kempen in vuur en vlam!

Girls just wanna have fun! Wat is de heetste spot in België? Sowieso De ...

Hosting door Fraai