Heetste festival ter wereld is gestart…Coachella!

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_622a

Jammer maar helaas…onze persaccreditatie was net te laat binnen. Letterlijk en figuurlijk de mist in gegaan na ons bezoek op Snowbombing in Mayrhofen, Oostenrijk afgelopen week. Geen Coachella voor ons dit jaar maar laten we nu alvast al een poging doen om er zeker volgend jaar bij te zijn! Waarover gaat het? Het Coachella Valley Music and Arts Festival is een zesdaags muziekfestival dat wordt gehouden in Indio in Californië.

VS crew ?✨? #VsAngelOasis @victoriassecret @coachella

A post shared by Alessandra Ambrosio Brasil ✨ (@alessandraambrosiobrasil) on

*INSERT WITTY POSITIVE COACHELLA CAPTION HERE* ?❤️??

A post shared by Josephine Skriver (@josephineskriver) on

Op het festival zijn de meest uiteenlopende muziekstijlen te beluisteren. Er zijn diverse podia: Coachella Stage, Yuma Stage, Outdoor Theatre, Gobi Tent, Mojave Tent, en de Sahara Tent. Coachella wordt gehouden in de Coloradowoestijn, daardoor is de temperatuur overdag zo’n 38°C. Het decor is hier ook op aangepast.

Het festival werd op 9 en 10 oktober 1999 voor het eerst georganiseerd en in 2001 een tweede maal. Nadien volgden jaarlijkse edities. Vanaf de elfde editie in 2012 vond het festival gedurende twee opeenvolgende weekenden plaats op de inmiddels vaste data van het tweede en derde weekend van april. Voor de twee weekenden, telkens van drie dagen, worden aparte tickets verkocht, en de optredens worden allemaal in elk van de twee weekenden herhaald. Met jaarlijks meer dan 200.000 bezoekers behoort het tot de grotere festivals ter wereld.

and we're off to Palm Springs ?☀️️wearing the high-neck keyhole bralette, let's go Coachella! @victoriassecret

A post shared by Romee Strijd (@romeestrijd) on

In april 2012 was op het muziekfestival een bewegend en rappend hologram te zien van de in 1996 overleden rapper Tupac Shakur. Naast de vele celebs, alle Victoria’s Secret Angels en Instagram-modellen mag ook de line up er zeker zijn. Onder andere Blossoms (die wij nog net live hebben gezien op Snowbombing) Dillon Francis, Steve Angello, DJ Snake, Empire of The Sun, Marshmello en ’s werelds DJ nummer 1 Martin Garrix zullen de woestijn platspelen!

happy as shit

A post shared by Martin Garrix (@martingarrix) on

Zij die er niet bij zijn kunnen het festival hier wel LIVE volgen. 4 kanalen staan gewoon ter uwer beschikking gedurende heel het festival! Wij komen volgende week zeker nog terug op de mooiste dames die hier tussen die 200 000 andere bezoekers lopen! Beloofd!

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_6228

Tags:

  • Co-founder en het gezicht van Whatmatters dat met humor in zijn pen dagelijks het leven van alle mannen luchtiger maakt met de nodige tips rond Lifestyle, Real Estate, Gadgets,...de heerlijkste bolides onderwerpt aan een roadtest en uiteraard jullie de mooiste babes van het Noordelijk én het Zuidelijk halfrond op jullie loslaat.

Dit vind je misschien ook leuk

Deze waanzinnig en goedgevulde dure goodiebag krijgen alle Oscar-genomineerden

Helaas…geen Belgen vannacht die kans maken op misschien wel het belangrijkste beeldje in de filmwereld, ...

Zwevend in een piramide boven het water!

Nu hebben we hier bij Whatmatters al best wel wat verbluffende jachten gezien, maar ...

Leven als God in Frankrijk in deze heerlijke crib

Dat wordt snel even nakijken of we gisterenavond 5+2 juiste cijfers gescoord hebben tijdens ...

Hosting door Fraai