Heetste festival ter wereld is gestart…Coachella!

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_622a

Jammer maar helaas…onze persaccreditatie was net te laat binnen. Letterlijk en figuurlijk de mist in gegaan na ons bezoek op Snowbombing in Mayrhofen, Oostenrijk afgelopen week. Geen Coachella voor ons dit jaar maar laten we nu alvast al een poging doen om er zeker volgend jaar bij te zijn! Waarover gaat het? Het Coachella Valley Music and Arts Festival is een zesdaags muziekfestival dat wordt gehouden in Indio in Californië.

VS crew ?✨? #VsAngelOasis @victoriassecret @coachella

A post shared by Alessandra Ambrosio Brasil ✨ (@alessandraambrosiobrasil) on

*INSERT WITTY POSITIVE COACHELLA CAPTION HERE* ?❤️??

A post shared by Josephine Skriver (@josephineskriver) on

Op het festival zijn de meest uiteenlopende muziekstijlen te beluisteren. Er zijn diverse podia: Coachella Stage, Yuma Stage, Outdoor Theatre, Gobi Tent, Mojave Tent, en de Sahara Tent. Coachella wordt gehouden in de Coloradowoestijn, daardoor is de temperatuur overdag zo’n 38°C. Het decor is hier ook op aangepast.

Het festival werd op 9 en 10 oktober 1999 voor het eerst georganiseerd en in 2001 een tweede maal. Nadien volgden jaarlijkse edities. Vanaf de elfde editie in 2012 vond het festival gedurende twee opeenvolgende weekenden plaats op de inmiddels vaste data van het tweede en derde weekend van april. Voor de twee weekenden, telkens van drie dagen, worden aparte tickets verkocht, en de optredens worden allemaal in elk van de twee weekenden herhaald. Met jaarlijks meer dan 200.000 bezoekers behoort het tot de grotere festivals ter wereld.

and we're off to Palm Springs ?☀️️wearing the high-neck keyhole bralette, let's go Coachella! @victoriassecret

A post shared by Romee Strijd (@romeestrijd) on

In april 2012 was op het muziekfestival een bewegend en rappend hologram te zien van de in 1996 overleden rapper Tupac Shakur. Naast de vele celebs, alle Victoria’s Secret Angels en Instagram-modellen mag ook de line up er zeker zijn. Onder andere Blossoms (die wij nog net live hebben gezien op Snowbombing) Dillon Francis, Steve Angello, DJ Snake, Empire of The Sun, Marshmello en ’s werelds DJ nummer 1 Martin Garrix zullen de woestijn platspelen!

happy as shit

A post shared by Martin Garrix (@martingarrix) on

Zij die er niet bij zijn kunnen het festival hier wel LIVE volgen. 4 kanalen staan gewoon ter uwer beschikking gedurende heel het festival! Wij komen volgende week zeker nog terug op de mooiste dames die hier tussen die 200 000 andere bezoekers lopen! Beloofd!

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_6228

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

VACATURE: Private Island Keeper bij Richard Branson

Ben je je collega’s zat? Heb je dagelijks zin om je baas op zijn ...

100% Fair, 100% Passie, 100% OR COFFEE

Goede koffieadresjes kan je niet genoeg hebben als je het ons vraagt. En als ...

Makers van SAW komen met heerlijk bloederige en brute ‘Upgrade’

En dat deze film een succes wordt, kunnen we nu al bevestigen. Op het SXSW ...

Hosting door Fraai