Een doelman dat scoort! Is dit het nieuwe lief van Thibaut Courtois?

Hoewel er al langer geruchten waren, kregen we een tweetal weken geleden volgend bericht van onze nationale doelman binnen…

https://www.instagram.com/p/BSbI2UQFI50/?taken-by=thibautcourtois&hl=nl

“Je kan de waarheid verbergen, maar ze niet ontkennen. Mijn vriendin Marta en ik zijn niet langer een koppel. Begin september zijn we in alle vriendschap elk onze eigen weg gegaan, ondanks het feit dat ze een maand zwanger was van ons tweede kind. Zij vertrok naar Madrid, ik bleef in Londen. Door de drukke sportieve agenda heb ik haar de voorbije maanden niet altijd bij kunnen staan zoals het zou horen. Wij houden nog van mekaar, komen nog uitstekend overeen, maar achter onze romantische relatie hebben we definitief een punt gezet. Zonder dat we daardoor onze verantwoordelijkheden uit de weg zullen gaan.”

NkVGiT77QxKBuCTCT6USVg_thumb_621f

En dat hij zijn eigen weg gaat, is ‘kwaliteitskrant’ The Sun niet ontgaan! Zij vogelden uit dat de Chelsea-doelman ondertussen vogelt, euh, goed kan vinden met 18-jarige Delaney Royla. Volgens de Britse krant komt deze ravissante schoonheid soms babysitten op de hond van Courtois. Onze Belgische rots zou zijn hond zelfs gekocht hebben via diezelfde Delaney Royle. Dik tegen de zin van papa Royle, die West Ham-supporter is en Chelsea haat als de pest.

Birthday suit

A post shared by Delaney Royle (@delaneyroyle) on

En dat een doelman een doeltreffende actie kan opzetten, bewijst hij met zijn beste verleidingstruc. De romance ontstond volgens The Sun namelijk na een privéberichtje van Courtois aan Royle in verband met haar ‘schattige’ hond. Hij vroeg haar waar ze het hondje gekocht had en vervolgens ontstond er een diepe vriendschap. Nu zou de knappe jonge meid zelfs vaak naar Londen afreizen om op het hondje van Thibaut Courtois te passen.

4AETNPPOS2mnJnbkLtfJgg_thumb_6220

Vader Royle zit nog in de ontkenningsfase en weigert de nieuwe schoonzoon te erkennen omdat Courtois een Chelsea-speler is. Hij bevestigt wel dat zijn dochter gaat babysitten op het hondje van Courtois, omdat hij vaak weg is. Zo lette dochterlief onlangs nog op Yoshi (hondje van Courtois) wanneer hij met de Rode Duivels aan het werk was.

Soit, een hondje kopen om een knappe jonge meid het hoofd zot te maken…voor een doelman heeft hij deze voorzet toch wel lekker afgewerkt! Moet Lukaku zich al zorgen moeten maken voor zijn plaats in de spits?

jVXLvm%ETXGebeETens%uQ_thumb_6222

aFQ8pt1ZRNORiCzYpuwFhw_thumb_6221

 

 

Bron foto’s: Instagram 

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Bij ons speelt TIA LINEKER altijd!

Gary Lineker, JA, die kennen we. Deze gewezen spits had een neus voor doelpunten, ...

Nooit meer koude voeten en een pak minder blessures!

Aangezien ik deze zomer een marathon wil uitlopen – die zatte, goede voornemens toch ...

Bekend Nederland klopt op onze deur…Knappe presentatrice Sylvana Ijsselmuiden

We hebben het in het verleden al een keer laten vallen…Whatmatters DNA…onze redactie heeft ...

Hosting door Fraai