Een doelman dat scoort! Is dit het nieuwe lief van Thibaut Courtois?

Hoewel er al langer geruchten waren, kregen we een tweetal weken geleden volgend bericht van onze nationale doelman binnen…

https://www.instagram.com/p/BSbI2UQFI50/?taken-by=thibautcourtois&hl=nl

“Je kan de waarheid verbergen, maar ze niet ontkennen. Mijn vriendin Marta en ik zijn niet langer een koppel. Begin september zijn we in alle vriendschap elk onze eigen weg gegaan, ondanks het feit dat ze een maand zwanger was van ons tweede kind. Zij vertrok naar Madrid, ik bleef in Londen. Door de drukke sportieve agenda heb ik haar de voorbije maanden niet altijd bij kunnen staan zoals het zou horen. Wij houden nog van mekaar, komen nog uitstekend overeen, maar achter onze romantische relatie hebben we definitief een punt gezet. Zonder dat we daardoor onze verantwoordelijkheden uit de weg zullen gaan.”

NkVGiT77QxKBuCTCT6USVg_thumb_621f

En dat hij zijn eigen weg gaat, is ‘kwaliteitskrant’ The Sun niet ontgaan! Zij vogelden uit dat de Chelsea-doelman ondertussen vogelt, euh, goed kan vinden met 18-jarige Delaney Royla. Volgens de Britse krant komt deze ravissante schoonheid soms babysitten op de hond van Courtois. Onze Belgische rots zou zijn hond zelfs gekocht hebben via diezelfde Delaney Royle. Dik tegen de zin van papa Royle, die West Ham-supporter is en Chelsea haat als de pest.

Birthday suit

A post shared by Delaney Royle (@delaneyroyle) on

En dat een doelman een doeltreffende actie kan opzetten, bewijst hij met zijn beste verleidingstruc. De romance ontstond volgens The Sun namelijk na een privéberichtje van Courtois aan Royle in verband met haar ‘schattige’ hond. Hij vroeg haar waar ze het hondje gekocht had en vervolgens ontstond er een diepe vriendschap. Nu zou de knappe jonge meid zelfs vaak naar Londen afreizen om op het hondje van Thibaut Courtois te passen.

4AETNPPOS2mnJnbkLtfJgg_thumb_6220

Vader Royle zit nog in de ontkenningsfase en weigert de nieuwe schoonzoon te erkennen omdat Courtois een Chelsea-speler is. Hij bevestigt wel dat zijn dochter gaat babysitten op het hondje van Courtois, omdat hij vaak weg is. Zo lette dochterlief onlangs nog op Yoshi (hondje van Courtois) wanneer hij met de Rode Duivels aan het werk was.

Soit, een hondje kopen om een knappe jonge meid het hoofd zot te maken…voor een doelman heeft hij deze voorzet toch wel lekker afgewerkt! Moet Lukaku zich al zorgen moeten maken voor zijn plaats in de spits?

jVXLvm%ETXGebeETens%uQ_thumb_6222

aFQ8pt1ZRNORiCzYpuwFhw_thumb_6221

 

 

Bron foto’s: Instagram 

Tags:

  • Co-founder en het gezicht van Whatmatters dat met humor in zijn pen dagelijks het leven van alle mannen luchtiger maakt met de nodige tips rond Lifestyle, Real Estate, Gadgets,...de heerlijkste bolides onderwerpt aan een roadtest en uiteraard jullie de mooiste babes van het Noordelijk én het Zuidelijk halfrond op jullie loslaat.

Dit vind je misschien ook leuk

Mancave Stuff: ‘Between His Legs’ is de fotoreeks die mannen boeit!

Wat een held, die Milan Goldbach. Deze creatieve Nederlander legt op spannende wijze Amsterdamse ravissante ...

Opgegroeid tussen de schoenen: Elisa Mol

Dat we bij Whatmatters oog hebben voor vrouwelijk schoon is al langer geweten. Dat ...

Hosting door Fraai