Zo ziet een werkdag eruit bij Porsche

Porsche_Museum_PR

Ze zeggen wel eens dat een man met een Porsche met zijn wagen de ontbrekende centimeters in zijn broek wil compenseren. Daar wij nog niet zolang geleden gehoord hebben dat vooral de eerste paar centimeters belangrijk zijn, zouden wij gerust een paar centimeters willen afgeven voor een Duits raspaardje in onze garage. Soit, to the point…wij hebben niet de technische basis om het te maken als automonteur of ontwerper maar het moet voor velen een jongensdroom zijn om als autoliefhebber te mogen werken voor een prestigieus merk als Porsche.

Porsche_51

En om onze autoliefhebbers nog wat extra op te geilen (hop, alweer een paar centimeter erbij) nemen de jongens achter het YouTube-kanaal van Porsche ons mee door de fabriek in Stuttgart en bieden ze ons een unieke kijk achter de schermen. Van de portier naar de meest geheime designstudio’s, naar de racetrack tot aan de assemblagelijn…alles wordt netjes in beeld gebracht.

Daar het merk de laatste jaren behoorlijk goed boert, heeft het elk van zijn werknemers (+15 000) zelfs een mooie bonus van 8.211 Eurokes cadeau gedaan afgelopen jaar. Wiens sollicitatiebrief is nu al weg?

 Clipboard01-600x406

Dit vind je misschien ook leuk

Gelekt! Eerste foto’s concept BMW X7

Het had nog even geheim moeten blijven maar de eerste foto’s van de BMW ...

Dikker, sneller, luider…Range Rover Velar Lumma CLR GT

Nooit gedacht dat we bij het automerk extra superlatieven in de zin van dikker, ...

De Indian Motorcycles Scout Bobber: een stoer beest!

Op zoek naar een stevig stel wielen? Dan is de Scout Bobber van Indian ...

Hosting door Fraai