Zo ziet een werkdag eruit bij Porsche

Porsche_Museum_PR

Ze zeggen wel eens dat een man met een Porsche met zijn wagen de ontbrekende centimeters in zijn broek wil compenseren. Daar wij nog niet zolang geleden gehoord hebben dat vooral de eerste paar centimeters belangrijk zijn, zouden wij gerust een paar centimeters willen afgeven voor een Duits raspaardje in onze garage. Soit, to the point…wij hebben niet de technische basis om het te maken als automonteur of ontwerper maar het moet voor velen een jongensdroom zijn om als autoliefhebber te mogen werken voor een prestigieus merk als Porsche.

Porsche_51

En om onze autoliefhebbers nog wat extra op te geilen (hop, alweer een paar centimeter erbij) nemen de jongens achter het YouTube-kanaal van Porsche ons mee door de fabriek in Stuttgart en bieden ze ons een unieke kijk achter de schermen. Van de portier naar de meest geheime designstudio’s, naar de racetrack tot aan de assemblagelijn…alles wordt netjes in beeld gebracht.

Daar het merk de laatste jaren behoorlijk goed boert, heeft het elk van zijn werknemers (+15 000) zelfs een mooie bonus van 8.211 Eurokes cadeau gedaan afgelopen jaar. Wiens sollicitatiebrief is nu al weg?

 Clipboard01-600x406

Dit vind je misschien ook leuk

Primeur! Temptation Jill siert als eerste BV cover van GR8!

Tuning cars en babes…twee zaken die hand in hand samen gaan! Je kan geen ...

Verrassing! Tesla komt met waanzinnigste sportcar ooit!

Grote ogen trokken wij! Niet omdat wij na de X100D opnieuw een model voor een ...

Reistip: Reis de wereld rond in 80 dagen in een Porsche

Helaas, maar het is niet anders. Er komen meer dingen op onze bucket list ...