Zo ziet een werkdag eruit bij Porsche

Porsche_Museum_PR

Ze zeggen wel eens dat een man met een Porsche met zijn wagen de ontbrekende centimeters in zijn broek wil compenseren. Daar wij nog niet zolang geleden gehoord hebben dat vooral de eerste paar centimeters belangrijk zijn, zouden wij gerust een paar centimeters willen afgeven voor een Duits raspaardje in onze garage. Soit, to the point…wij hebben niet de technische basis om het te maken als automonteur of ontwerper maar het moet voor velen een jongensdroom zijn om als autoliefhebber te mogen werken voor een prestigieus merk als Porsche.

Porsche_51

En om onze autoliefhebbers nog wat extra op te geilen (hop, alweer een paar centimeter erbij) nemen de jongens achter het YouTube-kanaal van Porsche ons mee door de fabriek in Stuttgart en bieden ze ons een unieke kijk achter de schermen. Van de portier naar de meest geheime designstudio’s, naar de racetrack tot aan de assemblagelijn…alles wordt netjes in beeld gebracht.

Daar het merk de laatste jaren behoorlijk goed boert, heeft het elk van zijn werknemers (+15 000) zelfs een mooie bonus van 8.211 Eurokes cadeau gedaan afgelopen jaar. Wiens sollicitatiebrief is nu al weg?

 Clipboard01-600x406

  • Co-founder en het gezicht van Whatmatters dat met humor in zijn pen dagelijks het leven van alle mannen luchtiger maakt met de nodige tips rond Lifestyle, Real Estate, Gadgets,...de heerlijkste bolides onderwerpt aan een roadtest en uiteraard jullie de mooiste babes van het Noordelijk én het Zuidelijk halfrond op jullie loslaat.

Dit vind je misschien ook leuk

De nieuwe Aston Martin DB 11 Cabrio

Mijn favoriete automerk? Het zijn er wel een aantal maar Aston Martin staat ongetwijfeld ...

Whatmatters Roadtest: Abarth 595 Pista

Pista…de naam niet gestolen! “Jens, zin in een weekje testrijden met de Abarth 595 ...

Nieuw seizoen Top Gear! De eerste beelden!

Top Gear…wij zijn al fan sinds het  BBC-televisieprogramma nog gepresenteerd werd door badass Jeremy Clarkson, snuggere Richard Hammond en ...

Hosting door Fraai