Streetwear voor de liefhebbers van het spelletje!

Terwijl Jens af en toe nog een loffelijke poging doet het edele balspel te beoefenen, heb ik de schoenen al enkele jaren aan de haak gehangen: ik weet wel wanneer ik moet stoppen. Uit nostalgie wil ik nog wel eens slapen in een oud truitje (leugenaar, nvdr.) maar het kan ook anders. Het modelabel Off the pitch brengt immers een kledinglijn op de markt voor heren die werkelijk gek zijn van het spelletje, maar het het rondlopen in een voetbalshirt op een doordeweekse dag ronduit belachelijk vinden.

Voor voetbalfans

Nu is de link met voetbal wat ons betreft niet altijd heel helder in de collectiestukken, maar dat vinden we niet echt een nadeel. Sweaters, t-shirts, sneakers en hemden, Off The Pitch biedt het allemaal. Het merk is altijd – al dan niet afgekort – prominent aanwezig op de stukken. Fijn streetwear materiaal waar zeker de jongere Whatmatters lezer zijn gading in kan vinden. De ouderen? De mijmeren maar gezellig met ons mee over vervlogen dagen en Rik Coppens/Vic Mees.
De volledige collectie vind je online en uiteraard is er ook een Facebook– en Instagrampagina.

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Doutzen Kroes twerkt ons de zevende hemel in!

Ze laat nog maar eens zien waarom zij voor ons de allermooiste is… Potverdekke…Sunnery James ...

Jack Daniel’s & Nike creëren unieke en gelimiteerde Air Force 1

De Super Bowl (finale NFL) is achter de rug en het volgende grote sportevenement ...

Milan Palma, handgemaakte tassen

Van handgemaakte tassen kunnen we ook als Whatmatters mannen niet genoeg krijgen. Dan bedoelen ...

Hosting door Fraai