Black Insomnia: de sterkste koffie ter wereld!

Dat we bij Whatmatter wel van wat pit houden merk je waarschijnlijk aan de keuze van onze dames, de onderwerpen en onze boegbeelden: een beetje power kan geen kwaad. Daarom dat we kost wat kost de Black Insomnia wel eens willen proberen. De sterkste koffie ter wereld die mag gewoonweg niet ontbreken op de Whatmatters redactie.

De sterkste koffie ter wereld

Lees aandachtig de bijsluiter: ongetrainde drinkers kunnen er hartkloppingen van krijgen, nerveus van worden en slapeloosheid van ondervinden. Er van gaan stuiteren als een botsbal staat er nog niet niet in. Om maar te zeggen: je hebt hier een pittig bakje troost in handen.

black-insomnia-coffee-170330-tease_1b3a0f10385356459b8b26faba0a72fa

Het bedrijf achter de koffie werd in juni vorig jaar in Kaapstad (Zuid-Afrika) boven het doopvont gehouden en wist zich onmiddellijk te profileren. Het zwarte goud van Black Insomnia is ondertussen in meer dan 20 landen verkrijgbaar.

Een volle tas koffie is in principe goed voor 702 mg caffeïne, bijna dubbel zoveel als de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. Een kopje Black Insomnia is 6 keer straffer dan een blikje Red Bull en daarvan krijg je al vleugels…

Black Insomnia Coffee_1490810051635_9248126_ver1.0_1280_720

Kan je wel een opkikkertje gebruiken, heb je een muur te slopen of wil je een nachtje doorhalen? Eén recept: Black Insomnia!
Meer info vind je op de website waar je overigens ook kan bestellen. Een zakje bonen kost je 20 dollar.

FacebookInstagram

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

emme-kortrijk

Whatmatters on the road : EMME

DJ’s, het is een ras apart. Vroeger waren het de mannen die op de ...

Omdat we allemaal houden van een Men's Society!

Uiteraard hebben we vriendinnen die ons geregeld verwennen. En nee, dan bedoelen we het ...

3 waanzinnig exclusieve ski chalets!

Eerlijk, zet met op latten en ik breek mijn benen. Dat is dus ook ...

Hosting door Fraai