Als de wagen net een tikkeltje te duur is: Lamborghini Wave Tenjin 2

Sneakers je kan er niet genoeg van hebben: duur of goedkoop, het maakt niet uit als ze er maar goed uitzien. Dat er een enorme sneakermarkt is, dat heeft nu ook Lamborghini blijkbaar begrepen. Het Italiaanse automerk komt immers met sneakers op de markt. En natuurlijk gaat het dan om peperdure sneakers waar je topprestaties mee kan neerzetten!

Mizuno x Lamborghini

De Wave Tenjin 2 – wie bedenkt die namen – werd gemaakt in samenwerking met het Japanese Mizuno. Misschien een minder bekend sportmerk, maar een goede loopschoen maken kunnen ze.

maxresdefault

De sneaker is geïnspireerd door de typische achterkant van de Aventador en kreeg het typische patroon mee van de achterruit. Je moet er wat fantasie voor hebben, als er maar een verhaal in zit. De zool van de sneaker bestaat uit rubber en carbon, waardoor je een hele lichte schoen krijgt.

wave-tenjin-hero

De snelheidsduivels gaan gepaard met een prijskaartje van 400 dollar, wat natuurlijk best prijzig is. De sneaker is verkrijgbaar in het zwart, blauw en wit en kan je bestellen op de site van het Italiaanse merk. Kan je je de wagen (nog) niet permitteren, begin dan alvast met de schoenen!

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Hosting door Fraai