Pasen is contrair dit jaar!

Nog geen plannen voor het aankomend Paasweekend? Grijp dan nu alvast naar de agenda in je smartphone. De Antwerpse hotspot Contrair begint er immers morgen al aan!

Een alternatief Paasweekend

lefto-bdwgoedddd__medium

Ben je wat cultureel ingesteld en sta je voor veel open, en dan bedoelen we dat letterlijk, dan kom je dit weekend zeker aan je trekken. Op donderdag 13 april kan iedereen in Contrair terecht om 2 afleveringen uit de reeks LeFtO – In Transit in avant-première te bekijken in het bijzijn van regisseur Kurt De Leijer, waar je achteraf ook vragen aan kan stellen.

Vanaf vrijdag 14 april tot en met zondag 16 april  kan je tijdens Art Manifest, een initiatief van Het Debuut vzw en Kauwgurk een gans weekend kunst, performances en makersmarkten van alle aard komen ontdekken. Ook de nachtraven worden niet vergeten bij Contrair, want zo kan je drie avonden op rij de dansbenen komen losschudden dit weekend. Op vrijdag tijdens BOSS (hiphop met o.a. Bibi Seck), zaterdag is het de beurt aan AMORF (met o.a. Avondlicht, Olaf Stuut, Amyn,…) en tot slot organiseert Balance zondagavond in Contrair een avond met o.a. Moonwalk en Nico Morano.

17492765_1886528024959738_653035191171650671_o

Een affiche om U tegen te zeggen, uit vaderlijke bezorgdheid zeggen we gewoon: zorg dat je voldoende slaap meepikt!

Het paasweekend wordt afgesloten met een heuse BBQ.
Profiteer er van want 2 weken later zit het pop-up seizoen van Contrair er op!

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Fourchette: Culinair event verovert de Eskimofabriek

Tegen een culinair event zeggen we zelden tot nooit nee. Gelukkig worden we in ...

Miss Ocean Couture by Whatmatters op BÂO Beach! Dé foto's!

Afgelopen zaterdag werd de eerste Miss Ocean Couture by Whatmatters verkozen. Laura Granja Oliveira ...

Hosting door Fraai