Let's have a POOL PARTY: De essentials!

Wat wij ervaren als pure luxe? Eerlijk? Veel meer dan de stralende zon die onze huid taant, een fijne Saint Victory zwemshort en een fijn hemelbed om heerlijk te relaxen met een drankje aan het zwembad van een vriend(in), hoeft dat niet te zijn. Samen met de vrienden of de familie heerlijk tot rust komen overdag en ‘s avonds, met de teentjes in het water een hapje eten of de heupen wiegen op de juiste beats. Wie heeft ooit gezegd dat luxe peperduur hoeft te zijn?

Ben je één van de gelukkigen die een zwembad bezit en heb je zin om een fijn feestje te geven? Dan hebben we alvast een aantal essentials voor je om van jouw feestje een eclatant succes te maken. Geef ons gerust een seintje, wij hebben altijd een flesje D.ROCK champagne koud staan om mee te brengen! Geen zwembad? Het kan ook gewoon in je tuin, op je terras of zelfs in het park: inventief zijn!

The Pool Party Essentials

Een buitengewone zwemshort

Laat die ouderwetse ballenknijper maar thuis. Jij paradeert uiteraard stijlvol rond. De zwemshorts van Saint Victory zijn dan een verstandige keuze. Je zelfvertrouwen krijgt een boost met deze handgemaakte pareltjes. Ze drogen supersnel en zijn afgewerkt met zakken, je weet nooit of je je credit card moet trekken, toch? Wij gaan alvast voor Lovely Orange, bescheiden jongens als we zijn.

Lionesse-Beauty-Bar-Hosting-the-Perfect-Party-Guide

Klein hongertje

Van luieren krijg je honger, wij toch. Aangezien je vanavond nog een stevige BBQ hebt voorzien houd je het ‘s middags bescheiden: een pizza. Met de Emily Henry pizzasteen maak je in no time een authentieke en niet te versmaden steenovenpizza. De heerlijk krokante korst levert je ongetwijfeld de nodige complimenten op.

la-pizza-stone

Apero time

Bon, het is ondertussen na 13 uur, tijd om de flessen open te trekken. Met dit XL-feestformaat van de Havana Club Special Rum krijgen de heren het broeierige Cuba voorgeschoteld, terwijl de vrouwen aan de champagne gaan. De geweldige Valiente Babybucket ijsemmer houdt die overigens in stijl koel en valt niet kapot te krijgen. Deze ijsemmer is overigens multifunctioneel, handiger maken ze een bijzettafeltje voor aan je zwembad niet!

66-babybucket-white-table-valiente-11.731a1412

Mag het een tikkeltje meer zijn? Dan ga je als gastheer toch cocktails shaken. Onze suggestie? Vermouth, de nieuwe gin! Een Vermouth Lemonado cocktail combineert vermout met bitter lemon en zorgt voor een frisse citrus toets. Dit goddelijke vocht gaat binnen als water, opletten dus!

Tijd voor de BBQ

OFYR-01-1550x1034

Iedereen in de mood? Dan is het tijd om de Ofyr vuurschaal & barbecue aan het werk te zetten. Mannelijker maken ze het niet! Outdoor cooking met een grote O. Is de barbecue afgelopen, dan tover je de Ofyr in een handomdraai om in een sfeervolle vuurschaal. Dit avondje is nog lang niet voorbij!

Ongetwijfeld moet je een aantal gasten te slapen leggen, maar dat mag natuurlijk geen probleem vormen. Over dit feestje gaat nog nagepraat worden. Hoeft het te verbazen dat alle bovenstaande essentials en nog veel meer te verkrijgen zijn bij Luxury For Men. Nergens begrijpen ze beter waar wij mannen nood aan hebben!

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Niet enkel Italianen zijn er gek van: Amaro Montenegro

Het is jullie ongetwijfeld al opgevallen, het is zomer en dan zijn we wat ...

Whatmatters keurt de betere worst!

Worsten zijn er in alle vormen en maten en dan bedoelen we bij Whatmatters ...

Deze Berlijnse loft mixt geniaal oud met nieuw

Berlijn is een hippe stad. Onze favoriete wijk in de stad met de bekendste ...

Hosting door Fraai