Op de koffie bij Den Doktoor

We landen vandaag in Meerhout, of Merret onder de locals. Grenzend aan Tom Boonen-land Mol, Balen en Geel is dit plaatsje vooral bekend omwille van het Groezrock-festival. In de afgelopen jaren is dit festival gegroeid van een klein feest voor 400 bezoekers, tot een 2-daags internationaal punk, hardcore en ska festival met ruim 32.000 bezoekers uit heel Europa. Als vroegste rockfestival opent Groezrock zowaar het Belgische rockfestivalseizoen.

Vandaag zijn we hier echter niet om de Bom van Balen voorbij te zien fietsen, zijn fiets hangt sinds gisteren zelfs aan de haak, of onze beste festivalbotten aan te trekken. Neen, aangezien wij notoir koffiedrinkers zijn en we in het oog springende barista’s met onze ogen dicht vinden, komen wij vandaag naar Meerhout om een bezoekje te brengen aan een nieuwe koffiebar, Den Doktoor.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_61ef

Het interieur ademt, zoals de naam al doet vermoeden, een retro dokterscabinet uit. Tussen de spuiten, scharen, tangen, apotheekpotjes door gaan voor een shotje cafeïne, een unieke ervaring. Een overdosis cafeïne hoef je niet te vrezen…er is altijd wel een ‘doktoor’ in de zaal, niet?

Meer weten over deze nieuwe zaak? Volg ze dan zeker op Facebook!

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_61f0

 

 

 

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Totally nuts in de Coco

Dat de kokosnoot aan een opmars bezig is, dat hoeven we jullie vast niet ...

New York Burger Bar

Hamburgers, er was een tijd dat je daarvoor enkel bij de McDo, de Quick ...

Welkom in Sergio Town: AIRrepublic

De koning van Cadzand? Jens, mijn collega, mag dan wel denken dat hij dat ...

Hosting door Fraai