Fyre Festival, festivallen met topmodellen!

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_61f6
We zijn nog maar twee dagen terug van Snowbombing festival in Mayrhofen Oostenrijk of we zitten met ons hoofd al op een ander festival. Deze keer gaan we voor een veel exotischere en exclusievere setting. Geen sneeuw deze keer, wel de witste stranden, de meest azuurblauwe warme zee en de knapste bezoekers.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_61f3

Het festival wordt dan ook gehouden op een eiland in de Bahama’s, eentje dat zelfs ooit eigendom was van Pablo Escobar. Entertainers van dienst zijn grote namen als Disclosure, Major Lazer, Blink-182, Rae Sremmurd,… .

Ook de randanimatie staat niet stil. Snorkeltrips in de Thunderball Cave, zwemmen met wilde varkentjes, brunchen op de meest exclusieve jachten, champagne slurpen aan een VIP-tafel op de Main Stage…het kan allemaal…als je de nodige Roebels legt natuurlijk. En wie Roebels zegt, zegt ook schoon volk natuurlijk. Topmodellen, Instagramfenomenen, celebs als Emily Ratajkowski, Bella Hadid, Alessandra Ambrosio en Elsa Hosk loop je er gewoon tegen hun ravissant slanke lijf.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_61f4

Dus nog wat Roebeltjes over? Kom dan één van de twee weekends (28/4 of 5/5) mee feesten op het magische eiland. Prijzen vallen tussen 249 dollar en (je leest het goed!) 399.995 dollar, maar in dat laatste geval krijg je er wel een villa, jacht of paleis-verblijf bij. We zijn benieuwd welk voorstel de mannen van Fyre Festival voor ons in petto hebben…minstens een ‘press-bandje’ moet wel lukken niet? We zullen dat varkentje wel eens snel wassen!

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_61f7

Meer info via www.fyrefestival.com

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_61f2

Credits: Instagram/Pinterest

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

3 nieuwe hotels op de AAA's Five Diamond List

Nu gaan we graag al eens hotel, maar eerlijk de hotels die behoren tot ...

O'YO: yoghurt de hele dag door!

Nu zijn er wel meer bizarre namen van horecagelegenheden maar toen we op O’yo ...

Hosting door Fraai