De geur van slaap: Muun Mutabi

Slaap is ontzettend belangrijk. Nog niet zo héél lang geleden konden we met een uurtje of 3 per nacht functioneren, maar tegenwoordig – zeker als er wat alcohol aan te pas is gekomen – is 7 uur toch wel het minimum om de volgende dag een mens te zijn.

Sneller slapen

Matrassen zijn er in alle mogelijke maten, vormen en kwaliteit, dus om daarmee het verschil maken is niet makkelijk. Daarom dat Muun Mutabi – een Duitse fabrikant – uitpakt met een slaapparfum. Een parfum ontwikkelt specifiek om je sneller te doen slapen, perfect voor moeilijke slapers als mezelf!

beautyblog-beauty-blog-bare-minds-Elina-Neumann-muun-mutabi-2

In samenwerking met de Japans-Oostenrijkse geurstudio Aoiro werd een mengeling samengesteld van grapefruit, zwarte peper, cypress en een vleugje wierrook. Dit werd aangevuld met vetiver, salie en violet bladeren die bekend staan om hun rustgevend effect. 

Hoe sneller je inslaapt, hoe later je kan thuiskomen of in je bed kan duiken natuurlijk. Of de geur ook invloed heeft op de kater en/of barstende hoofdpijn en wallen, dat hebben we nog niet kunnen achterhalen.

16298489_1776246626029605_1405094111144208340_n

De geur van Muun Mutabi is verkrijgbaar in de vorm van een kaars (€ 59), een pillow mist (€ 39) en een diffuser (€49). Bestellen kan op de site!

Facebook

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Knap en eerlijk ding ontrafelt leugens van Instagram

Niets is wat het lijkt! Zijn die knappe babes waar wij ons op verlekkeren ...

66°30: enkel en alleen voor mannen

Vrouwen ja, die worden met bossen verwend, maar mannen? Een heel stuk minder, neem ...

Men's Society: op zoek naar het perfecte geschenk

Nu moeten we het bij Whatmatters toegeven: de baardgroei op de redactie is niet ...

Hosting door Fraai