4 keer stijlvol in het leder achter het vuur!

Ik moet het toegeven, de keuken is voor mij redelijk onbekend terrein. Ik kan wel genieten van een verfijnde keuken, maar als ik zelf met de potten en de pannen aan de slag moet, dan komt het meestal niet goed. Wat niet wil zeggen dat ik de onderstaande lederen schorten niet kan pruimen. Wie weet sta ik van de zomer wel met een lederen schort om achter de barbecue, dat moet nog net lukken!

4 keer leer

Aartefacto is al langer een gekende naam in lederen artikels en in de horeca. Soepel leder, veel draagcomfort en een prima prijs. Wil je als man een stoere uitstraling in de keuken dan is Aartefacto zeker het overwegen waard. Momenteel tik je bij Decovry een lederen schort op de kop voor amper € 89,95.

Witloft-schort-mannen1

Ook het Nederlands vakmanschap van Witloft verdient onze aandacht. Deze lederen pareltjes worden met de hand vervaardigd, komen met een verhaal en er wordt gebruik gemaakt van plantaardig gelooid tuigleer. Deze multi-inzetbare schorten zijn sinds 2014 op de markt, makkelijk afwasbaar en geven je die heerlijk stoere uitstraling. Het merk dat begon in een klein tuinhuisje in Amsterdam levert ondertussen wereldwijd en kende een fikse groei. Zelf kan je online bestellen. Vanaf € 139,95 doe je er al eentje om.

Wil je het materiaal waar de echte chef kok mee door de keuken dartelt? Dan moet je zeker eens een kijkje nemen op de site van Chaud Devant. Nu valt de site niet echt overzichtelijk te noemen en staan de schoenen die ze specifiek voor koks hebben ontwikkeld centraal, ze hebben ook een heel ruim assortiment aan lederen schorten. Bestellen kan je ze bijvoorbeeld bij Bedrijfskleding Veys, waar je voor € 84,16 helemaal het mannetje bent.

41-22-2x1
Afsluiten doen we over de grens bij Job86. Dit bedrijf uit Waalwijk zit al een eeuwigheid in de lederwaren en heeft ook een hele fijne collectie lederen schorten. De schorten zijn volledig met de hand geschuurd, gepolijst en gebrusht, waarna ze lederen en metalen ornamenten bewerkt worden. Iedere schort is uniek en voorzien van heel wat handigheidjes waardoor er mee werken ontzettend praktisch is. Bij Leatherbelove koop je er eentje voor € 149,96, maar er zijn ook duurdere modellen verkrijgbaar als je helemaal wil uitpakken achter het spit!

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Lunch uit een bokaal

Wie bij eten uit glazen bokalen, alleen denkt aan appelmoes en naar karton smakende ...

4 keer MOSSELEN!

Een heel jaar lang kijk ik ernaar uit: de eerste pot mosselen van het ...

Personaliseer je sterke drank!

Je eigen gin-, rum- of vodkalabel, maar geen zin om een hele distilleerderij of ...

Hosting door Fraai