Sneakers met een geweten

Ben je helemaal klaar voor de zomer? Mooi zo, dan kan je je garderobe misschien nog aanvullen met de TOMS Lenox sneakers. TOMS mag dan vooral bekend staan om hun zomerse espadrilles, maar ze hebben ook een hele leuke collectie sneakers.

Het Californische label gaat terug naar zijn roots, kiest voor zachte pasteltinten, lichte kleuren en een fijne vintage stijl. Combineren gaat dus perfect. De sneakers zijn superlicht en evenaren het comfort van de espadrilles moeiteloos.

TOMS-Deconstructs-its-Classic-Lenox-Sneaker

Als je dan ook nog weet dat TOMS sinds 2006 al meer dan 70 miljoen kinderen schoenen heeft gegeven en ook een heel aantal van schoon water, gezichtsvermogen en nog veel meer heeft voorzien dan shop je nog met een geweten ook en geloof ons, dat voelt eens zo goed.

17155895_10154381459766762_6144542507766652728_n

Bekijk de collectie online.

 

FacebookInstagram

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

De Trendkleuren voor de zomer 2017

Aangezien we het als onze persoonlijke missie zien bij Whatmatters, jullie op de hoogte te ...

Kleur je eigen sneakers in!

Net als ons creatief aangelegd en een passie voor sneakers en kleurtjes? Dan hebben ...

Hosting door Fraai