Deze fitgirl is helemaal klaar voor de FHM500: Tara Koppers!

Dames met ambitie, zo hebben we ze graag bij Whatmatters. Heldere doelen, overgave en de ambitie om het waar te maken, voor minder gaan we niet. Het spreekt voor zich dat niet iedereen al zijn doelstellingen waarmaakt, maar Tara Koppers is toch goed op weg. Deze ravissante schone uit Oirschot opperde op wel heel prille leeftijd dat ze het wou maken als model en je mag 2 keer raden waarmee ze nu bezig is. Chapeau zeggen wij dan en we vonden het alvast een goede reden om weer  eens in de richting van Amsterdam te bollen. Wie weet wat bereikt Tara nog en dan waren wij er toch als de kippen bij!

Hoi Tara, wie ben je?

Wie is Tara? Ja, dat vraag ik mezelf ook wel eens af. In ieder geval een spontane meid die weet wat ze wilt (en soms niet), want het leven bestaat uit zoveel leuke dingen. Je bent nooit te oud om te leren en ik heb mijzelf en ben mijzelf op dit moment nog steeds aan het leren kennen.

Jens, we hebben prijs, we zitten met een denker!  Dat kan hier nog interessant worden! Soit Tara, geloof het van 2 oude venten, je hebt nog tijd zat! Bon, ben je al lang actief als model?

Mijn eerste fotoshoot had ik toen ik 15 was en dat is toch al een tijdje geleden.

Op je 15de al? En hoe kom je dan voor de lens terecht?

Heel toevallig eigenlijk. Ik deed mijn eerste fotoshoot op mijn 15de bij de broer van mijn tante en ik wist het meteen: dit is wat voor mij. Ik riep van de ene op de andere dag dat ik model ging worden and guess what: ik heb het nog waargemaakt ook!

IMG_7959-Edit

Diepe buiging!  Waarmee maak je dan het verschil?

Ik geloof dat iedereen uniek is, maar ik onderscheid me toch wel door altijd mezelf te blijven en eerlijkheid en oprechtheid zijn voor mij ontzettend belangrijk.

Je bent ook actief op de social media merken we, waarom moeten onze lezers je volgen?

Mijn account is stevig aan het groeien, dus ik denk dat de mensen mijn foto’s en posts wel kunnen waarderen. Maar er mogen er nog altijd bij natuurlijk, jullie zijn alvast welkom!

Ok, we zullen het in het achterhoofd houden, wij zijn selectief hoor… Om onze lezers niet langer in spanning te houden: heb je al een vriend Tara?

Ja, ik heb een vriend, een mannelijke versie van mezelf! Hij heeft dezelfde humor, althans dat denken wij en daarnaast is hij gewoon een onwijs lekker ding, althans naar mijn smaak toch!

Een lekker ding, ontzettend belangrijk! Waar knap je overigens op af bij mannen?

Wees alsjeblieft niet te vol van jezelf. Vrouwen zoals ik knappen af op mannen die zichzelf voor op de vrouw stellen en overal nuchter over doen. Ik waardeer eerlijkheid. Dus ja, wees gewoon jezelf en ga je niet anders voor doen om leuker gevonden te worden.

IMG_0206-Edit

Wij zijn quasi nooit nuchter, maar daar gaat het hier niet om waarschijnlijk. Bon, heb je naast je modellenwerk nog tijd over om een stapje in de wereld te zetten?

Nu de zomer eraan komt kan je me geregeld vinden op het strand, maar ook in Amsterdam vind je me geregeld. Ik hou van het geluid van de zee, de wind door mijn haren en het zonnetje. In Amsterdam hou ik van mensen kijken op het terras.

We hadden al het gevoel dat we daar geregeld bekeken werden! Tara, je hebt al best een grote ambitie waargemaakt, maar heb je er nog?

Ik wil graag weer gaan studeren, dat zal veel tijd en moeite vergen. Maar waar een wil is daar is een weg zeggen ze altijd dus ik hoop de goede weg te kunnen bewandelen.

Tara180115-346

Verstandig! Alvast veel succes en stuur ons je cijfers zeker door!

Over cijfers gesproken, binnenkort kan je op Tara stemmen voor de FHM500, de 500 knapste vrouwelijke wezens op aarde. Doe jezelf en haar een lol en breng je stem uit!

Binnenkort zullen jullie trouwens meer kunnen zien van Tara want ze tikte een camera op de kop en gaat vloggen! Zo zal je haar kunnen volgen op de FIBO-beurs en doet ze ook mee aan Women Universe. Goed bezig, zeggen we dan!

Wil je Tara volgen dan kan dat perfect via haar Instagram en Facebook.

Credits fotografen: Michel Zoeter, Mark Candari en Stef Hartog

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Femke Herygers prikkelt Instagram!

Wie nog denkt aan veldrijden als de naam Herygers valt, moet dringend zijn ‘katsjoe ...

Breaking News: Playboy legende Hugh Hefner begint aan zijn laatste reis!

Hollywood treurt. De man waarvan we dachten dat hij het eeuwige leven had en ...

Hosting door Fraai