De accessoires van L'Atelier de l'Armée

Nederlandse fashion en dan vooral uit Amsterdam, we botsen er geregeld op. Ook Atelier de l’Armée is een label uit Amsterdam dat hard aan de weg timmert. Het koppel Elza Wandler en Joost Doeswijk beide al actief in de fashion besloot enkele jaren geleden (2011) op eigen benen te gaan staan en zich te focussen op kwalitatieve accessoires onder hun eigen label. Ze hadden genoeg van fast fashion.

Op maat van de urban creative

Hun tassencollectie is gemaakt op maat van de urban creative, waarbij de ontwerpers unieke materialen mixen met een uitgekiend kleurenpallet, zodat je perfect vorm kan geven aan je persoonlijke stijl. Elk product is overigens handgemaakt in Nederland of in een ander Europees land.

Hun inspiratie vindt het koppel in kunst, street art, vintage items en ze pikken ook heel wat invloeden op tijdens hun reizen.

Mannen vinden op de site van het merk tassen, portefeuilles en andere accessoires met een heel eigen uitstraling en stuk voor stuk van hoge kwaliteit. Ga eens rustig door de collectie en je zal net als ons overtuigd geraken!

FacebookInstagram

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Er als man goed uitzien? David Beckham himself vertelt het ons!

Een held, idool,…noem maar op, David Beckham is het helemaal. Als 18-jarige jongen wilden ...

7 for all MANkind innoveert

Een jeans moet als een 2de huid zitten. Daarom weten we allemaal dat je ...

Hosting door Fraai