Tinder binnenkort ook op desktop!

Er is fenomenaal nieuws voor de vrijgezellen onder onze lezers! Tinderen kan binnenkort ook op de desktop. Misschien wel een rustig plaatsje zoeken anders zou het al wel eens snel gênant kunnen worden.

Nog niet in België

Momenteel kunnen in bepaalde regio’s al testgebruikers surfen naar tinder.com surfen en kan je ook op de desktop aan het selecteren gaan. Momenteel wordt er getest in 8 landen, maar België en Nederland zijn daar niet bij. Als er effectief veelvuldig gebruik wordt gemaakt van de webversie en de commentaren positief zijn zal de toepassingen in alle landen worden uitgerold.

Het grote voordeel? De foto’s zijn een heel stuk groter dan op je smartphone. Bij nader inzien, dat gaat niet altijd een voordeel zijn…

Wereldwijd zijn er momenteel meer dan 100 miljoen gebruikers en bijvoorbeeld alleen al in Nederland zijn er meer dan 1,5 miljoen gebruikers.

Binnenkort op Tinder.com!

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Ontspanning troef! Lidl komt met goedkope jacuzzi!

Eerlijke jongens we zijn, moeten we bekennen tot op de dag van vandaag nog ...

Totally nuts in de Coco

Dat de kokosnoot aan een opmars bezig is, dat hoeven we jullie vast niet ...

Powerfood Tip van Rens Kroes, meer dan 'zus-van'

De tijd dat wij leefden op alle dagen lunchen, dineren, fastfood en een kebab ...

Hosting door Fraai