Zo houd je je zaad in topvorm

Mijn kwaliteit is goed, de bewijzen zijn er, dank u! Maar hoe hou je nu als modale man je sperma goed? Een vraag die je je moet stellen als je je nog wil reproduceren. Wil je voor nageslacht zorgen, dan zijn performante zwemmers natuurlijk noodzakelijk. Wij geven je alvast enkele tips mee, waardoor je zaadcellen Olympische prestatie neerzetten!
10-sperm-cell-istock

Leef gezond

Heel simpel, laat die drank, sport en blijf van de drugs. Je zwemmers gaan er sterk op achteruit als je ongezond leeft. Roken en alcohol zijn bijzonder nefast voor je zaad. Nu dit dien je naar mijn aanvoelen wel met een korrel zout te nemen. Roken mag ik dan niet gedaan hebben, 5 jaar lang heb ik stevig gedronken en in geen tijd waren er 2 koters, dus het zal ook wel van je algemene gezondheid afhangen.
Ook het drinken van koffie en het gebruik maken van de jacuzzi zou nadelig werken.
sperm-abstraction-abstract-bokeh-life-sex-sexual-medical-dna-male-man-men-1sperm-mating-psychedelic-egg-cell-eggs-swim-swimming-vector-wallpaper-1

Eet niet te vet

Overgewicht is ook dodelijk voor je zaad. Vet rond je middel verwarmt je teelballen waardoor je zaad besluit het voor bekeken te houden en te gaan zonnen in plaats van te zwemmen. Door overgewicht kan ook het testosterongehalte dalen en het oestrogeengehalte stijgen, wat nefast is. Hou jezelf dus fit!
Een gezonde voeding blijkt dus essentieel te zijn. Magere eiwitten, goede koolhydraten en goed vetten zijn belangrijk.
Gezond leven is de sleutel tot succes!

You May Also Like

Seksheks stimuleert je orgasme met magie

Dat ze in Nieuw-Zeeland iets minder preuts zijn en vaak wat verder gaan dan ...

Wetenschappelijk bewezen…Wij moeten vandaag nog van de grond!

Even terug naar onze schooltijd…fysica, chemie, biologie,…neen, we bekennen, wij op de Whatmatters-redactie zijn ...

Heerlijk relaxen in Roeselare

Wellness is ons niet vreemd. Geregeld dompelen we ons met plezier onder, en laten ...

Hosting door Fraai