WOII wordt opnieuw decor van nieuwe Call of Duty

Grote gamers zijn we niet. Maar we bekennen, we gooien onze pedagogische en vaderlijke waarden en normen wel eens aan de kant en knallen met zoonlief van 8 jaar wel eens een keertje Call of Duty op zijn nieuwe PS4. Het hoeft niet altijd een FIFA vader-zoon-momentje te zijn, weet je wel. Niet dat we hier sterk bedreven in zijn want in een battle 1-1 worden wij gewoon langs alle kanten naar de filistijnen geschoten. Call of Duty dus…

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_60b8

Als het over het wereldberoemde spel gaat, hebben we dan ook nieuws te melden. Ontwikkelaar Sledgehammer heeft ondertussen aan meerdere gamesites bevestigd dat de Tweede Wereldoorlog het decor wordt van de nieuwe Call of Duty. Ondertussen gelekte foto’s bevestigen dit ook.

De vorige ‘Call of Duty’-games speelden zich af in de toekomst en met de verwachte nieuwe game slaat de ontwikkelaar dan ook een nieuwe weg in. Tot nu, werd er namelijk gedacht dat de fans van Call of Duty geen behoefte zouden hebben aan een shooter in het verleden, niet dus. Hoogstwaarschijnlijk komt de game in het najaar van 2017 op de markt. Tegen dan is zoonlief 9…misschien al iets verantwoorder? Hmmm, niet echt zegt!

You May Also Like

LEFF Amsterdam, uurwerken met ballen

Een bedrijf dat zowel horloges als speakers op de markt brengt? Yep, het bestaat ...

Geef eens een gepersonaliseerde vinylplaat cadeau

Als we je ons één ding niet gaat kunnen verwijten is dat we je ...

Perfect getapt met de ManCan

Bier en mannen, het blijft een uitstekende combinatie, ondanks het feit dat de bierverkoop ...

Hosting door Fraai