Whatmatters te gast in de horeca hemel!

De horeca hemel? Die vind je één keer op het jaar, maar wel 2 dagen in Antwerpen. Meer bepaald in Park Spoor Noord. Venuez, het toonaangevende (online) magazine van de horeca verzamelt er dan immers het puikje van de zalm als het op drankimporteurs & merken aankomt voor een fantastische beurs. Aangezien horeca en Whatmatters wel heel goede vrienden zijn konden we daar niet ontbreken.
20170327_143506

Netwerken en proeven

Wat we gezien hebben? Prachtige stands, heel wat vrienden en kennissen en vooral heel veel genetwerk, niet voor niets staat deze beurs ook in het buitenland hoog aangeschreven. Dat er door de merken, invoerders en groothandels niet op een euro wordt gekeken om hun klanten en potentiële klanten in de watten te leggen was ons ook snel duidelijk. Als je alles zou degusteren wat er aangeboden wordt dan word je na een uurtje ongetwijfeld horizontaal afgevoerd.
20170327_144657
20170327_144816
Wat we wel hebben gedaan is de oren en we geven toe, ook soms de keelholte goed opengehouden om leuke nieuwe merken en trends op te pikken. De komende periode laten we deze dan ook met alle plezier op jullie los. Het was alvast fijn om te vernemen bij het onthaal dat Whatmatters gekend en geapprecieerd werd.
20170327_142813
Wij geven jullie nog een aantal sfeerbeelden mee en zorg ervoor dat je er volgend jaar zelf bij bent. De moeite meer dan waard voor iedereen met een gezonde interesse in horeca!
20170327_145438
WebsiteFacebookInstagram

You May Also Like

Italiaans dorp betaalt jou 9.000 Euro om er te gaan wonen

Wie gaat er mee? Op ongeveer 45 kilometer ten Noord-Westen van Turijn in de ...

Ook dit was Black Friday! Crazy Fights!

We kunnen er niet om heen dit weekend. Ook in België is Black Friday ...

Weekendtip: Antwerp Gin Days

Dat we bij Whatmatters wel gin lusten, dat is op zijn zachtst gezegd een ...

Hosting door Fraai