Welcome in de Whatmatters Mansion!

We mogen dromen, nietwaar? Zelfs met twee keer het hoogste bedrag dat ooit te winnen was met Euromillions kom je er amper. 250 miljoen dollar kost dit in de heuvels van Bel Air (Los Angeles) liggend heerlijke stulpje. 924 Bel Air Road om precies te zijn. Dit is dan meteen ook het duurste huis dat momenteel in de Verenigde Staten te koop staan.

De ontwerper van deze heerlijke mancave, Bruce Makowsky, wilde het meest spectaculaire huis van Amerika bouwen. Geslaagd over de hele lijn, zeggen we dan! Het stulpje heeft een oppervlakte van 3.530 m² en is voorzien van onder andere 12 slaapkamers, 21 badkamers, 5 bars, een fitnesszaal, infinity pool, outdoor én indoor bioscoop, een bowlingbaan én een garage vol dreamcars, brullende motoren en een zeilboot. Verder vonden we er ook nog glazen pingpong- en biljarttafels, twee goedgevulde wijnkelders en een kamer vol snoep. Om het helemaal af te maken vind je op het dak nog de helikopter van de tv-serie Airwolf.
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_60aa

Wie denkt dat dit mannen resort op aanvraag gebouwd is, heeft het mis. De fortuinlijke ontwerper liet deze mansion bouwen omdat hij zag dat mensen fortuinen uitgeven aan jachten, privéjets maar tegelijk wonen in huizen die een pak minder kosten. En dat vond hij, niet geheel onterecht bizar. Volgens de man mogen je hebbedingetjes niet meer kosten dan de plek waar je woont. Niet verkeer qua redenering, wel? Hij gaat er ook vanuit dat er voldoende interesse voor gaat zijn. Wij hebben alvast interesse maar laat nu net dat kwart miljard dollar er wat teveel aan zijn…

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_60af

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_60ad

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_60ae

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_60a8


 

924-bel-air-road
 

You May Also Like

Je dagelijkse KOFFIES(C)HOT!

Hoe kan je de (werk)week beter beginnen dan met een vers shotje koffie. Of ...

Een (ski)jas voor al je avonturen

Hopelijk mogen ze binnenkort terug in de kast, we zijn meer van het zomerse ...

Whatmatters Real Estate: Dubai Mansion ($60.000.000)

Je zal wel een winnend lotje Euromillions nodig hebben… Wat als je Euromillions wint? ...

Hosting door Fraai