Welcome in de Whatmatters Mansion!

We mogen dromen, nietwaar? Zelfs met twee keer het hoogste bedrag dat ooit te winnen was met Euromillions kom je er amper. 250 miljoen dollar kost dit in de heuvels van Bel Air (Los Angeles) liggend heerlijke stulpje. 924 Bel Air Road om precies te zijn. Dit is dan meteen ook het duurste huis dat momenteel in de Verenigde Staten te koop staan.

De ontwerper van deze heerlijke mancave, Bruce Makowsky, wilde het meest spectaculaire huis van Amerika bouwen. Geslaagd over de hele lijn, zeggen we dan! Het stulpje heeft een oppervlakte van 3.530 m² en is voorzien van onder andere 12 slaapkamers, 21 badkamers, 5 bars, een fitnesszaal, infinity pool, outdoor én indoor bioscoop, een bowlingbaan én een garage vol dreamcars, brullende motoren en een zeilboot. Verder vonden we er ook nog glazen pingpong- en biljarttafels, twee goedgevulde wijnkelders en een kamer vol snoep. Om het helemaal af te maken vind je op het dak nog de helikopter van de tv-serie Airwolf.
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_60aa

Wie denkt dat dit mannen resort op aanvraag gebouwd is, heeft het mis. De fortuinlijke ontwerper liet deze mansion bouwen omdat hij zag dat mensen fortuinen uitgeven aan jachten, privéjets maar tegelijk wonen in huizen die een pak minder kosten. En dat vond hij, niet geheel onterecht bizar. Volgens de man mogen je hebbedingetjes niet meer kosten dan de plek waar je woont. Niet verkeer qua redenering, wel? Hij gaat er ook vanuit dat er voldoende interesse voor gaat zijn. Wij hebben alvast interesse maar laat nu net dat kwart miljard dollar er wat teveel aan zijn…

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_60af

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_60ad

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_60ae

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_60a8


 

924-bel-air-road
 

You May Also Like

Thee gerijpt op whiskyvaten!

Als ik moet kiezen tussen thee of koffie, dan zal die laatste meestal aan ...

Deze vintage Nike Air ‘Nintendo’ Jordan speelt puur op nostalgie

Alleen voor de echte ‘Nintendo’-fans! Wij, rekels uit begin jaren ’80 zijn nog rekels ...

Doe eens heerlijk decadent op The Yacht Week!

Zin in het uitstapje van je leven. Met een jacht van festival naar festival, ...

Hosting door Fraai