Wanneer 'Reggae' 'Punk' ontmoet! De nieuwe collectie van Adidas Originals

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_6011

Aan het weer is het nog niet echt te merken, doch komen de eerste knoppen aan de takken van de bomen, ontspringen de eerste bloemetjes uit het gras en beginnen vogels te…vogelen…om tegen mei de ooievaar te laten komen…soit, de lente komt eraan! En alsof dat nog niet genoeg is lanceerde Adidas Originals afgelopen week hun nieuwe zomercollectie van de Spezial-collectie. De kleding is geïnspireerd op de twee van de meest coole subculturen van de afgelopen decennia: reggae en punk. Jamaica meets Great Britain.

Hoofdpersoon in de collectie is de Jamaicaanse reggae-artiest Chronixx, die je in een 5-minuten-durende video laat zien hoe de Spezial-collectie er uitziet. Tevens een ode aan het toch wel mooie Jamaica! Kijk maar mee!


UNADJUSTEDNONRAW_thumb_6014
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_6013
 
 

tcoc

You May Also Like

De ultieme pet voor de heer: City Sport l Gentleman's Fair

Zo heel dikwijls – lees nooit – zie je ons met een pet door ...

Och, een label meer of minder…

Ach, een merk/label meer of minder, wie kijkt daar nog van op? Wij, iemand ...

Pure bagger

Ok, één lid van de Whatmatters-redactie geeft het alvast toe. Ja, er zijn Nike ...