Wanneer 'Reggae' 'Punk' ontmoet! De nieuwe collectie van Adidas Originals

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_6011

Aan het weer is het nog niet echt te merken, doch komen de eerste knoppen aan de takken van de bomen, ontspringen de eerste bloemetjes uit het gras en beginnen vogels te…vogelen…om tegen mei de ooievaar te laten komen…soit, de lente komt eraan! En alsof dat nog niet genoeg is lanceerde Adidas Originals afgelopen week hun nieuwe zomercollectie van de Spezial-collectie. De kleding is geïnspireerd op de twee van de meest coole subculturen van de afgelopen decennia: reggae en punk. Jamaica meets Great Britain.

Hoofdpersoon in de collectie is de Jamaicaanse reggae-artiest Chronixx, die je in een 5-minuten-durende video laat zien hoe de Spezial-collectie er uitziet. Tevens een ode aan het toch wel mooie Jamaica! Kijk maar mee!


UNADJUSTEDNONRAW_thumb_6014
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_6013
 
 

Unibet

unibet

You May Also Like

Whatmatters Roadtest: Abarth 595 Pista

Pista…de naam niet gestolen! “Jens, zin in een weekje testrijden met de Abarth 595 ...

Scoor 25% op de nieuwe zomercollectie van BALR…

Nog snel wat solden op de kop tikken voor je het vliegtuig naar warme ...

Maak eens een statement

Van het team van Colourful Rebel kunnen we bij Whatmatters nog heel wat leren, ...