Vijf essentiële dingen voor mannen die een relatie willen met een jongere vrouw

Wij zijn gezegend…wij op de redactie hebben allebei ons groen blaadje gescoord, én dit zelfs al een aantal jaar. Dus dat we vandaag eens een keer niet uit onze nek lullen en we wel degelijk op basis van eigen expertise dingen kunnen vertellen, is zowaar een feit. Uiteraard zijn volgende zaken niet allemaal bij ons van toepassing maar we geven het alvast mee. Wij hebben het geluk om er (in ogen van het groene blaadje) ongewoon goed uit te zien of gewoon met onze humor ze te hebben kunnen verleiden. Dat laatste lijkt ons het meest waarschijnlijke maar kom, ons ego boost al enkele jaren, dus enig zelfvertrouwen is op zijn plaats. Maar is het allemaal wauw? Zoals in elke relatie, neen! Hou alvast deze zaken in je achterhoofd en misschien word ook jij die stoere hengst die mag paraderen met zijn jong veulen…

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_60a1

1. Macht erotiseert

De macht in een relatie kan afhankelijk zijn van verschillende factoren. Leeftijd, inkomen,… . Over het algemeen hebben oudere mensen van nature uit meer sociale macht dan jongere mensen. Mannen gemiddeld ook meer dan vrouwen. Hoe groter het verschil in leeftijd, hoe schever de machtsverdeling tussen de twee zou zijn. Nu wil dit natuurlijk niet zeggen dat dit altijd zo is. Over het algemeen zit je in de grijze zonde wanneer je over de 30 bent en je een vrouw date van begin 20. Daaronder moet je je misschien afvragen waar zij het voor doet. Maar iedere man moet zijn eigen grens trekken wat hij wel of niet vindt kunnen qua leeftijd.

2. Volwassen?

Een jongere vrouw kan leuk zijn, maar ze is waarschijnlijk gewoon minder volwassen. Het zou kunnen dat je zowel in het begin of in de loop van van je relatie wat dingen rond merkt. Zo is het niet geheel onlogisch dat je moeite krijgt elkaar te begrijpen op sommige vlakken, simpelweg omdat jullie gewoon in een andere levensfase zitten. Elkaar genoeg vrijheden geven en begrip tonen om ieders levensfase te kunnen ontdekken is hier de sleutel tot succes.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_60a4

3. Jouw verwachtingen

Het kan zijn dat een vrouw bewust kiest voor een relatie met een oudere man, omdat zij verwacht dat hij volwassen is en zijn financiële zaakjes op orde heeft. Dit geeft haar meer stabiliteit. Maar niet iedere man is hetzelfde. Misschien passen deze verwachtingen helemaal niet bij jou als persoon en ziet jouw leven er totaal anders uit. Je moet je bewust zijn van deze verwachtingen voordat je aan iets serieus begint. Laat naast de puberale verliefdheid die jullie tonen ook ruimte om een deftig gesprek aan te gaan. Dit om te vermijden dat alles strandt met een grote ontgoocheling.

4. Haar verwachtingen

De meeste mannen verwachten van een jongere vrouw dat ze wilder, flexibeler en gewoonweg heter is. Maar ook niet iedere vrouw is hetzelfde. Misschien is zij helemaal niet die wilde sexy tijger die je voor ogen hebt? En is ze dat wel, weet dat ook hier met de jaren en volgende levensfases (carrière, kinderen,…) wat sleet op kan komen…

2+8Wtf%JTea3OuNULElb4A_thumb_60a5

5. Andere levensfase

Wanneer je iemand hebt ontmoet die geweldig is als persoon, maar jullie willen uiteindelijk totaal iets anders,  kan je het alvast vergeten. Als de eerste hevige vlinders de buik hebben verlaten, komt waarschijnlijk het eerste besef. Dit kan uiteraard ook in relaties binnen dezelfde levensfase voorkomen wanneer er totaal andere interesses zijn. Bij een (te) groot leeftijdsverschil zal je dit voornamelijk steken op het feit jullie in een andere levensfase zitten. Zijn de verschillen te groot, is het alvast het begin van het einde…

Photo’s: Pinterest

You May Also Like

Pas je Nike React Element 55 aan je smaak aan

Dat de Nike React Element in korte tijd is uitgegroeid tot een populaire sneaker, ...

Mannen pas op! Dit standje breekt het meest jouw genotsknots!

Tegen een beetje avontuur zeggen we niet neen, maar op het vlak van lenigheid, ...

Hosting door Fraai