Twee bloedmooie (half)naakte dames maken straten New York onveilig!

Topless rondlopen in de straten van New York? Goed nieuws voor alle Yankees daar want volgens een wet uit 1992 mogen vrouwen ook topless over straat lopen. 25 jaar later na het uitvaardigen van deze wet weten eigenlijk maar weinig mensen dat dit mag. Ideaal moment voor het Franse naaktblad LUI om hier nog eens extra aandacht op te vestigen.

Het blad stuurde dan ook fotograaf David Bellemere met de fijne taak om modellen Samantha Gradoville en Flavia Lucini te laten fotograferen en te filmen terwijl zij (half)naakt door de koude straten van New York ronddolen.
https://www.instagram.com/p/BRGjDstF5Xr/?taken-by=luimagazine

LUI, dat bekend staat voor zijn smaakvolle interviews, euh shoots heeft met alvast ‘Commes des Garçons’ een mooie naam aan de productie gegeven. Wat hadden wij maar al te graag ‘One of The Boys’ geweest die dag in het koude New York! Voor wij nog twijfelt, hebben we alvast mooie beelden voor jullie in petto! Enjoy!


 

You May Also Like

Uit de comfortzone met Kilena

Meestal komen we gezien de werkdruk niet verder dan de Belgische kust, maar gelukkig ...

Wat zoekt knapperd Kimm in Ierland?

Ierland, als we aan dit land denken moeten we spontaan denken aan de joviale ...

Zenya Torfs is een knap snelheidsduiveltje

Knappe deernes, fitness en auto’s…met deze combinatie weten we alvast 85% van de mannen ...

Hosting door Fraai